Arkadaşlar merhaba ben 2 yıl oldu evleneli eşimle 3 yıldır beraberiz sevgiliyken hersey cok guzeldi eşim ailemle cok iyi anlaşıyor sevgilimken gelip annemle babamla oturuyor sohbet ediyor vakit gecirirdik kendi anne babası başka şehirde olduğu icin benim annem eşimi biz sevgiliyken bile cok sahiplendi her gun yemeğe cağırdı falan her neyse biz nişan yaptık evlendik eşim ve benim annem babam aynı iş yerinde calışıyorlar aslında calıştıkları yer eskiden benim babamındı babam devretti Devrettiği kişi benim eşim oldu eşim iş yerinde ilk zamanları gayet guzel iyi giderken benim babam banka borcları yuzunden iflas etti battı eve haciz geliyordu dukkana haciz geliyodu surekli ister istemez hepimiz huzursuz oluyoduk canımız sıkılıyordu ama zamanında odeyemediği icin faizler de uzerine bindiği icin odeyemicek bi hale geldi uzun sure iş bulamadı vs. Annem eşimin yanında calışmaya başladı aynı iş yerinde sonra eşim tek yaşıyordu annem bizde kal dedi evde tek basına yemek dışardan yiyo her gun falan biz sevgiliyken eşim bizimle yaşamaya başlamıştı anlayacağınız işe gidiyor beraberler eve geliyor beraberler sonra biz evlendik eşimin ailesinden destek cıkan biri olmadığı icin benim ailem de saten borc harc icinde olunca eşime dedim ki hic bi şeyin onemi yok sade bi nikah kıyalım aile arasında pasta keselim 1+1 ev bulduk eşyalı orada 1 yıl oturduk gayet guzel mutlu zaman geciriyorduk zaten ikimiz de calışıyoruz ediyoruz ev yuzu gormuyoruz diyerek sonra ev sahibi evi satacagı icin evden cıkardı bizim eşyamız yok ev yok annemle babam gelin bizle kalın yaşayın kendinizi toplayınca istediğinizi yaparsınız dediler 3+1 ev zaten eşimle kabul ettik yaşamaya başladık sonra eşim bu iş yerini devretmek istedi her gun gelem zamlar sıkıntılar vs bitmiyor daha cok stres yapıyor 2 ay uğraştı devretti babam da başka bir şehirde guzel bi fırsat yakaladığı icin gitti orada biraz kendini otutturdu derken annemi de yanına aldı biz burada bu evde kaldık her neyse sıkıntı yok eşim başka iş buldu calışıyor falan bende aynı şekilde iyiydik ailem 2 ay sonra donduler ziyaret icin eşimde işinden gece cıkıyor 11-12 civarı geldikleri gun biz salonda oturuyoruz eşim geldi bi merhaba hosgeldiniz dedi ve odaya gecti ikinci gun yine aynı ucuncu gun yine aynı karsıma alıp konuştum neden salonun onunden gecip bi selam verip nasılsınız diye sormuyorsun aynı evde duşman gibisiniz diye baya trip yaptım agladım cunku cok uzuldum ailem bana soruyor neyi var me oldu sorun var mı bende yok yorgunmuş falan deyip geciştirirken sabah işe gec gideceği gun istediğim şey birlikte ailecek kahvaltı yapmaktı eşim bana dışarı kahvaltıya gidelim dedi tamam dedim yani şun3-4 gundur ailemle eşim bi aray gelmiyor annem ağladı uzuldu bişe mi yaptık neden boyle diye babamın zoruna gitmiş vs. Bide bu ailemin borc yuzunden bizim nikahta takılan altınları vermiştik benim aileme destek amaclı ama kendilerini toplayınca odeyeceklerini soylediler şimdi benim bu eşim neden boyle olduğunu anlamıyorum beni sevdiğini soyluyo surekli kimseyle konuşmak istemiyorum kimseyle muhabbet etmek istemiyorum herkesten sogudum zorundamıyım gibi şeyler soyluyo ama beni kırıyor sonucta herkesten sogusanda benim aileme saygılı olması gerekmezmi ben onun ailesini iki gune bir arıyorum hal hatır sormak icin guzelce konuşuyorum benim ailem 2 aydır yoklar hic bir gun arayıp naptınız diye sormadı onlara zoruma gidiyor cok bunaldım artık bi taraf ailem bi taraf eşim ne yapacağım nasıl davrancam ne dicem bilmiyorum artık