Nereden başlasam bilmiyorum, ağlamak geliyor ağlayamıyorum cunku anlamlandırqmıyorum.
Eşimle yaklaşık 10 yıllık evliliğimiz var, oncesinde 1 yıl goruştuk.soz kız isteme zamanı profilinde bir kadın dikkatimi cekti, arkadaşı değildi ama eski bilgilerinde beğenileri vardı. 6. His gibi baktım profiline. Tam bizim soz isteme zamanlarında yorumları olmuş ama nasıl desem bizim resimlerimize benzer yorumlar falan. Hissettim, ama gecmiş diye onemsemedim. .sonucta cami avlusunda bulmadım adamı, elbette gecmişte birileri olmuştur. kadın evli de olunca herhalde unutamadı dedim gectim. Aradan zaman gecti, evlendik, eşimden nu kafına biz evli olduğumuz zamanda gitmiş anlamsız bir mesaj gordum arşivlerde. Nasıl desem asdlg gibi anlamsız bişey, wşime dedim tepkimi koydum, aradan yıllar gecti, bir gun baktım birisi bir gonderimi beğenmiş geri cekmiş, baktım bu kadın, profilimi incelemiş becerememiş. Ama dun eşimden bu kadına gitmiş 2 mesaj buldum, bir selam vermiş yaklaşık 1 yık sonraki mesajda ise okullarla ilgili bişey sormuş. Kadının lise mezunu olduğu bile şupheli. Cocuğunu okula gonderen bir yığın arkadaşımız var. Universite ise bana sorsun. Deli oldum.
Aklıma tek gelen kadının dikkatini cekmeye calışıyor ama kadın cevap vermemiş. Cevap vermesini istemiş diye duşunuyorum. Normalde ihanete tepkili biri gibi gozukur ama bunu icime sindiremiyorum. Cocuğumuz yok, olmasını cok istiyorum ama hep bahaneleri var. Ya hasta ya bilmem ne . Doktora git diyorum gitmiyor. Evli barklı kadına mesaj atıyor ama.
Abartıyor muyum yanlış mu duşunuyorum kadınla gecmişini hic sormadım. Ne yapmalıyım sizce