Merhaba arkadaşlar
10 aylık bi bebeğim var 3 yıldır evliyiz 8 yıldır eşimle beraberiz. Evliliğimiz cocuktan sonra cok sıradanlaştı. Sadece ev eksikleri icin mesajlaşıyoruz. Eşim onceden arardı şimdi hic aramıyor ben arayınca acmıyor yoğunum diyor evde de hep iş guc duşunuyor telefonla ilgileniyor. Eve gelir gelmez ya direk cocuğa yoğunlaşıyor yada bi yere atıyor kendini. Yanına uzandığımda kalkıp başka yere yatıyor. sadece o istediği zaman yakınlaşıyor ben yakınlaştığımda ya başı agrıyor ya yorgun ama o istediğinde karşı cıkmamı kabullenmiyor. Ailemin yanına gittik bayramda ayıp diye 10 gun benden ayrı yattı orada yokmuşum gibi davranıyor eve geldiğimizde yanında yatmak bile istemedim ama o hemen yakınlaştı falan.. bunu dile getirdiğimde daha yatmam tamam dedi ama goreceğiz. Korona cıktı benden hamileyim diye guya aylarca ayrı yattı. Cocuk oldu siz rahat edin cocuk yanında guzel uyuyor dedi ayrı yattı. İlişki olmasa ne opuyor ne sarılıyor ne elimi tutuyor. Ama ilişki sırasında apayrıyız. İlk gunku gibi. Bunları dile getirsem kavga etmeye yer arıyorsun her şey normal diyor. Cocuk bi şeylere fırsat mı veriyor diyor. Cocuğumuz var artık bunu kabullen diyorum. bu durumdan cok mutsuzum birlikte paylaştığımız yaptığımız hicbir şey yok.