arkadaşlar netten okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim
benim gibi evlat hasretiyle yanan annelerin neler cektiğini ne duyarsalr yaptığını cok iyi biliyorum belki faydası olur diye paylaşmak istedim
Nisan Yağmuru Suyu Zemzem Gibidir.
Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler
Peygamberimiz (s.a.v)den rivayet olundu ki:
Cebrail a.s Bana oyle bir ilac oğretti ki, (o ilac sayesinde,insanların) doktorların ilaclarına hic ihtiyacı kalmaz
Eshab-ı Kiram : (o ilactan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlÂs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa NÂs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SubhanAllahi vel-hamdu
LillÂhi ve l ilÂhe illallÂhu vÂllahu ekber ve l havle vel kuvvete ill billÂhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gun devamlı olarak sabah akşam birer bardak iciniz. Beni hak Peygamber olarak gonderen CenÂb-u Hakka yemin ederim ki, CebrÂil Bana dedi ki ; Bu sudan icen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını CenÂb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.
Yine başka bir Hadis-i Şerifte :
Beni hak Peygamber olarak gonderen CenÂb-u Hakka yemin ederim ki, cocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına icirirse, Allahu Tealanın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına icirirse, bu su ona (sıhhati icin) yeterlidir. İcen kimsenin balgamını keser. Ruzgar ona zarar vermez, cirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Goğus ağrısı cekmez. Kalbine gelen vesvese (evhÂm), gonlunden cıkar gider. Kendini cok beğenmek, hased, kibir, duşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dunyada yaşayan her fani (gecici) olanlar icin Allahu Tealanın izni ile fayda vericidir..
(alıntıdır)
nisan yağmuru ve gebelik
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- nisan yağmuru ve gebelik