merhaba hanımlar. yıllarca (ergenliğimden beri) pcosum maalesef. yıllarca icimde yaşadım bebeğim olmama korkusunu. sonra evlendim 2 sene once . sorun bende olduğunu duşunduğumden tedavide hep kendime yuklendim. eşimde sorun aramak aklıma bile gelmedi. bu arada her tedaviye cevap verdi vucudum. yumurtam gelişti catladı ama yok. sonra mecburen eşime bakıldı. sonuc benim ufacık umudumu bile bitirdi
bundan 3 ay once sperm sonucumuz
sayı 2 milyon
ileri hareketlilik %0
yavaş hareketli %5
hareketsiz %95
morfoloji &3
2 ay once
sayı 6 milyon
ileri %25
yavaş %10
hareketsiz %65
ve
iki gun onceki sonucumuz
sayı 34 milyon
ileri %15
yavaş %10
hareketsiz %75
morfoloji %11
bu surecte evicap kulladık sadece doktor klomen verdi ama eşim kesinlikle icmem dedi (yumurta gelişmesi icin cok kullandım )
keciboynuzu kuru yaptım hergun usanmadan
sabahları zeytinyağında beklemiş incir
ara ara cakşır suyu
fındık badem fıstık ceviz antep fıstığı robotta cektim ve keciboynuzu ozu . kestane balı ve arı sutu bal polen propolis ile karıştırdım . sabah oğle akşam yedi.
beslenmeye dikkat ettik cokca. işlenmiş gıda tuketmemeye dikkat ettik. cok şukur sayımız arttı daha da artacak inşallah cok umutluyum.
kızlar sayıyı artırdık cok şukur ama ileri hareketliyi nasıl arttıracaz. neler kullanabiliriz. takviye vitamin ne alabiliriz. benimle aynı sorunu yaşayıp sonuc alanlar lutfen paylaşır mı benimle. (havuc kuru yapamıyorum eşim sigara kullanıyor)
Erkek İnfertilitesi bir de ileri hızlı artsa...
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi bir de ileri hızlı artsa...