Merhaba herkese,
Eş kişisiyle cok fena kapıştık, kendisi, kendini cok esprili ve mizahşor bulur ama nedense bana yaptığı şaka(!)larda hic o ruhu taşıyamıyor. Bugun ikimizde evden calışıyorduk, ikimizde evdeydik, sabahtan bana bi takmıştı zaten cunku sabah internet sorunu vardı birkac kez internet sorunu olduğunu soyledim, birkac kez de sanırım boğazım acıdı onu soyledim. Vay efendim defalarca soylenir miymiş, vay efendim herşeyden bu kadar şikayet edilir miymiş vs vs ben de sustum akşama kadar sorusuna bile cevap vermedim. Akşam uzeri cocuğumuzla ilgili sebepten dolayı birlikte dışarı cıkmak zorunda kaldık, oncesi barıştı guluştuk beraber evden cıktık. Sonra eve geldik, lavaboda elimi yıkarken o da elini yıkamış cıkıyorken, guya espri yaptığını zannediyor, bana: sen ne zaman bana layık bir eş olacaksın? Dedi sessizce ve kactı mutfağa doğru, ben de cıktım lavabodan pardon ne??? Dedim, soylediği şeyi yanlış mı anladım diye sen boyle mi dedin ben mi yanlış duydum dedim, eyvaaaah napıcam duydu da diyor ısrarla gulerek.
Ya eşler arasında boyle de şaka olur mu allah aşkına ya? Ya da ben mi fazla alınganlık ettim, artık ne normal sağlıklı duşunemez haldeyim, asansorde bana yine sacma sapan bi şaka yaptı, guya soyadımı değiştiriyor, sevmediğim bi aile var onların soyadıyla sesleniyor bana. O şakadan sonra ben de verdim veriştirdim. Her şakanın altında bi gercek yatmaz mı?