Merhaba kızlar bir ay sonra evliliğimin birinci yılı doluyor fakat ben yanlış bir evlilik yaptığımı duşunuyorum biz eşimle universite de tanıştık kendisinin sevgisinden aşkından hic şuphem yok ama cok sinirli cok kıskanc ve beni cok kısıtlıyor psikolojimin bozulduğunu duşunuyorum yolda yururken acaba arkamda erkek birisi yuruyor ve eşim bizim beraber yuruduğumuzu duşunup akşama kavga mı edeceğiz diye duşunduğum cok oldu yada balkona cıktığım zaman yoldan erkek birisi gecince yanlışlıkla bile oraya baksam biri gorecek ve eşine soyleyecek korkusu var evliliğimden hic bir zaman emin olmadım 4 yıldır sevgiliydik ve sevgiliyken bunları aşacağımızı duşunuyordum aynı evin icine girince anlamıyormuş insan.. Surekli boşanmayı duşunuyordum ama ben evlenmek istediğim icin babamla surekli sorunlar yaşadım asla istemiyorlardı evlenmemi şimdi tekrar gidersem babamın yuzune nasıl bakarım bilmiyorum cunku dediği her şey oldu ben rahat yetişen biriydim eşim beni kısıtlayınca elbisem karışınca babamın ne demek istediğini anladım ne yapmam gerek bilmiyorum kafayı yiycem bu duşuncelerle