Merhaba değerli hanımlar.. Evimin temizlik ve duzeni icin ozellikle calisan hanimlardan oneri bekliyorum. İki kucuk cocuğum var, akşam 6 gibi evde oluyorum. Birkac gun sonra genel temizlikte yardımcı olması adına bir hanım gelecek ve evi tamamen temizleyeceğiz. Benim sorum şu, genel temizlik sonrasi evimin duzenini ve temizliğini nasıl sağlarım, sizler nasıl bir yol izliyorsunuz? Evim genelde temiz ve duzenlidir ama iş biriktirme ve el yavaşlığı gibi huylarım var, bir de her yer birden dağılıyor sanirim zamanında el atmadığım icin. Sonra da zaman alan bir temizlik sonrasi evim tertemiz oluyor ancak izlediğim bir duzen olmadığı icin bunu uzun sure koruyamıyorum.. Sizlerin gunluk rutin olarak yaptığı işler nelerdir, ya da temizlikte nasıl bir planlama yapıyorsunuz, bana fayda sağlayacak aliskanliklar nelerdir? İstiyorum ki evim genel anlamda derli toplu ve temiz kalsın, temizlik icin genel şeyler dışında uzun sure ayırmak gerekmesin.. Genel temizlik gunu benim icin yeni bir başlangıc olsun istiyorum