kızlar şuan yaşadığım ve gercekten benim bile buna cozum bulamadığım bir durum icindeyim.
şimdi yaklaşık 3 aydır tanıdığım bir adamla her zamanki gibi bir kus bir barışık devam eden bir ilişki icindeyim.
yine iki gun once kısa bir ayrılık gibi bişey yaşadık. 5 mayıs gecesi konuşmaya başladık tekrardan.
neyse uzatmıcam herşey 3 gundur falan gayet iyi.

şuan yaşadığım sorun şu ki, sabah 9 u 10 falan gece gunaydın yazdım bu adama. ama bana daha 2 dk once birşey yazmış. tam iki saattir cevap vermiyor. ve inanın bu şuan bende ofke patlaması yapıyor. ben mi tahammulsuzum. şimdi dicek olanlar olabilir ya adam uyuyordur pazar sabahı ama biliyorum bu adam oyle cok uyumaz ve sabah erken kalkar yuksek ihtimal. yani en azından bu saate kadar uyumaz. ya bu naz bu niyaz niye. uyanınca gunaydın yaz.
şuan sinirden ne mesajına bakmak geliyor ne bişey. bu kadar sinirlenmem normal mi? ya da bu şekilde ilişkide boyle kucuk şeylere sinirlenenler bu ofke kontrolunu nasıl yapıyor fikir istiyorum?

guncelleme 11:55

kızlar mesajına ben de 45 dk gibi bir sure sonra cevap verdim.
daha telefonu elimden bırakmadan şimdi cevap yazmış bana. yani evet her zaman olmuyor bu gec yazmaları.
ama işte benim sorunum niye gec yazdığında ofke patlaması yaşıyorum. buna cozum arıyorum. cunku sonrasında ben pişman oluyorum.