Merhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya uzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini soyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
Ancak ben oğretmenim gecen sene ozelde calıştım ama artık atanmak istediğim icin sınava hazırlanıyorum. Karşımdaki kişi de bu durumu one surerek sınavdan sonra gelir yuz yuze tanışırız sonra da zaten aileler tanışır dedi. Cok uzak şehirlerde ve farklı kulturlerde yaşıyoruz. Kendisi de ticaret ile uğraşıyor ve ataninca bulundugum şehre gelirsin dedi. Eğer ki atanamazsam yine ozelde calışırım, boş durmayı sevmem. Bunu dediğim de atama olmazsa calışmanı istemem tarzı laflar dedi.
Boyle boyle bazı konuşmalar gecti , rahatsız olduğum konuları ona soyledim ve bir haftadır soğuk davranıyordum. En son dayanamayıp "sınava hazırlanıyorsam hic evden cıkmıyorum değil ki en azından bir kere gelip goruşebildik" dedim. Bugun biraz daha duşundum ve ona karşı yoğun duygularımin olmadığını farkettim hem de kafamdaki soru işaretleri giderek arttı. Bir şey demeden tum hesaplardan engelledim. (Iki hafta once uzunca bir yazı yazmıştım aslında o zaman bitmeliydi).
Kusura bakmayın hanımlar uzunca bir yazı oldu. Ama cevremde dertleşecegim kimse yok. Siz tecrubeli hanımlardan yorum almak istiyorum.