Merhaba sayın yoneticiler. Ben 2 yıldır sizin sitenin onaysız uyesi olarak dolaşıyorum. Bakıyorum ki bu durum kimsenin umrunda degil. Ben de yazmak gerarina geldim. Yazdığım yorumlardan , her kese sayğılı site kurallarına dikkat eden biri olduğumu gore bilirsiniz. Bu iyi halden benim hesabımın onaylanması gerekiyordu. Ama hala onaysız profil gibi goz ardı ediniyorum. Bu gibi https://www.ytpara.com/youtube-hakki...am-vermek.html forumlarda iştirak edemiyorum. Lutfen benim hesabımı onaylayın. Ben dunya uzre yt forumların coğusunda bulunuyorum. Ama bir tek bu sizin sitede ucret olayın gordum. Size normal bir forum uyesimi mi gerekli yoksa para mı ? Normal uye gerekliyse benim profilimi onaylayın lutfen. Para odeyeceğimi zann ediyorsanız ben para odemek fikrim yok. En azından aylardır para kazanmıyorum. Kazansam bile gerek ki ben zengin olum ki, hatta insanlara yardımcı oldugum hususlar icin bile kayıt oldugum bir foruma ucret odeyim. Acık sozlu oldugum icin size durumu oldugu gibi anlattim. Umarim yazdığım kelimeler ile kimise incitmem. Lutfen benim hesabımı onaylayın.