Merhabalar

Sorum evlilikten sonra iş hayatı hakkinda
Bu aralar bir yol ayrımındayım. Ve karar veremiyorum. Ozellikle evliliği deneyimlemis arkadaşlarım fikrinizi soylerseniz sevinirim

İyi bir mesleğim var iyi fakat epey yorucu. Universiteden mezun olduğumdan beri calışıyorum hic durmadan.
Bu sene evlendim. Bazı sağlık sorunları yaşadım fakat şu an hersey yolunda. Evlilik hazırlığı, saglik problemleri, korkunc calışma ortamı derken bir yetememe sorunu cektim. Psikolojik olarak bitikmisim işi bıraktım 1 Ay oldu şu an anlıyorum. Cok yorulmuşum.. malesef ağır mobinge maruz kaldım ve dayanamayıp ilk defa bir isimden boyle ani istifa ettim.
Eşim başka bir ulkede calışıyor şu an, arada burda arada farklı ulkelerde. 3 ayda bir goruyorum onu. Onumuzdeki 1 sene boyle gidecek.
Daha işten ayrılalı 1 Ay oldu hic sıkılmadım

Bu sırada iş teklifi aldım. Evimde işim arası 16km ve uzak geliyor bana sizce uzak mı ? Gidilir mi? Servisi var fakat servisin kalkacagi yere 4 km kadar uzağım.
Bahane mi yapıyorum ? hic bilmiyorum. İlerde pişman olmaktan korkuyorum.
Eşimin iş durumuna acıkcası calışırken baskı hissetmeme neden oluyor. Turkiye de 3 ayda bir sadece 15gun izinli olarak duruyor ve banda izin al vakit gecirelim diyor. Fakat ozel sektor nasıl alayim. Kim anlar, bu bende baskı oluşturuyor.
Fakat calışmamı destekliyor esim yani kararı bana bırakmış durumda.
Maddi olarak bir sorun yok. 30 yaşındayım.
Ya cocuk yapacağım ya kariyer oyle bir ayrım bu

Sizce ne yapmalıyım, siz ne yapardınız?
Şimdiden cevaplarınız icin tesekkur ederim. Sevgiler.