Yaklaşık 1 aydır şehir dışındaydım eve gelince bilgisayarı actım. Guncellemeler biriktiği icin acar acmaz indirme yapmaya başladı indirme hızına bi bakayım dedim biraz duşuk geldi. Heralde yoğunluk falan vardır dedim onemsemedim. Bu yavaşlık 2 gun daha devam edince muşteri hizmetlerini aradım sinyali yeniledi falan duzelmedi zaten paketiniz 50mbps e kadar o yuzden o kadar vermez falan dedi baktım iş boyle cozulmeyecek saha ekibi gelmesi icin arıza kaydı oluşturdum. Sonra aklıma geldi modem icindeki xdsl bilgilerine bakıyım dedim hattan gelen internet 40mbps gorunuyor. Durumu o zaman anladım zaten ama yine iyi niyetli duşunuyorum. Ertesi gun telekomdan saha ekipleri aradı bağlantınızı duzelttik kontrol edin diye gercektende duzeldi sordum sorun neymiş diye hızınızı 40 a duşurmuşler 50 ye ayarladık tekrar dediler. Yani milletin hızını duşuruyorlar fark edersen artık. Zaten azıcık internete ne kadar para oduyoruz ondan bile calıyorlar. Sadece vodafone icin değil hepsi aynı illaki hep arkayı kollamak gerekiyor