edit: kartı kapattım polise bildirdim teşekkurler

edit: yazdıklarım kızın anlattıkları mantıklı ya da mantıksız belki komple yalandır (yuksek ihtimalle) panik atağı olan bir insanım zaten. boyle boyle anlattığında direkt ya işim giderse ustume kalırsa ya ispatlayamazsam o şu bu geldi. olayın sıcaklığında bunların hepsinin uydurmaca olduğunu da duşunemedim. kimlik almadan salmaları dizi gibi kacmaları vs. sırf buna inanmam icin elbisemi almış olabilir. belki de bunu yaptığı tek arkadaşı da ben değilimdir. elimde adresi, numarası, fotoğrafı her şeyi var onları da ibraz ettim. konuyu kapatabilirseniz cok sevinirim.

siz de iftira atar mısınız diye korkarak yazıyorum.

en yakın ve cok sevdiğim arkadaşım adı x olsun evime geldi erkek arkadaşıyla buluşacağını soyleyip yeni aldığım elbiseyi ve oğrenci akbilimi istedi. akbilimi alırken cuzdanımdan kredi kartımı da almış.

fotoğrafını da paylaştığım uzere sacımız başımız aynı boyumuz da oyle.

bir mağazadan erkek arkadaşıyla birlikte bir şeyler calışıyorlar daha sonra yakalanıyorlar odemesini benim kartımla yapıyorlar. yakalandığında kimliğinin olmadığını soyleyip benim ismimi veriyor. ve daha sonrasında kacmışlar.

pişkin pişkin tekrar evime geliyor bir şey olmaz oderiz ne olacak diyor. cok telaşlandığı icin benim ismimi vermiş zaten orada olmadığımı ispatlayabilirmişim:d hic endişelenmeme gerek yokmuş

gittiğimiz kafelerde girerken şifreme mi baktı ne yaptı onu da bilmiyorum.

kızı evden kovdum kafayı yiyorum kartımdan 7k cekilmiş benim adım verilmiş bir şey olsa maskeden eşkalim de aynı cıkacak. butun gun bayram temizliği yapıyordum bir yere de gitmedim. kredi kartını calıntıdan ihbar etmeye bile korkuyorum.

uzerime boyle bir şey yıktı arsız ustune ustluk her yerden beni engelledi. kotu de bir ailesi olduğu icin evine gitmeye de korktum bana bir şey yaparlar diye. arkadaşım kılığındaki bu insan ya ne desem bilmiyorum. hicbir şey yapmadığım halde tum oklar beni gosteriyor. giden paraya mı yanayım kendimi ispatlayamayacağıma mı yanayım

polise mi gideyim ne yapacağımı bilmiyorum cok caresizim ne olur yol gosterin