El titremesi ve evlilik durumu ilk başta alakasız gibi gorunebilir kızlar ama hic de oyle olduğunu duşunmuyorum.
Yenidoğan bebeklik doneminde havale-menenjit başlangıcı gecirmisim( başlangıcı hayatımı boyle b.. ederken kendi ne yapardı bilmem, Allah geciren herkesin yardımcısı olsun.) Bu sağlık sorunumdan kaynaklı bazı marazalarim var. Oncelikle ellerim titriyor. Ozellikle bir şey icerken cok zorlanıyorum. Bu nedenle ikramları geri cevirmek durumunda kalıyorum coğu zaman. Bir nebze eger masada oturuyorsam sıkıntı yok mesela bana ikram edilen bir cayı uzanıp da alamam ama masaya koyulması benim icin daha iyi. Cay, kahve, corba, sulu yemek gibi servisleri kesinlikle yapamıyorum. Diğer işlerimde eğer cok el inceliği isteyen bir durum yoksa kendim hallediyorum. Bu arada bu titremelerim normal dururken değil de bir iş yapmaya calıştığımda oluyor. Heyecanlı bir yapım vardır ama evde tek başına iken de aynı sorunları yaşıyorum yani sosyal fobiyle filan bir ilgisi olduğunu duşunmuyorum. Hormonlarım normal hipertiroidi ya da guatr hastalığım yok. Tamamen beyinsel kaynaklı ve bir tedavisi de yok. Zamanında doktora gittim d.....l isimli ilacı kullandım ama pek faydası olmadı.

Velhasıl kelam ben bu durumda bir şekilde yaşamaya alıştım. Calışıyorum arkadaşlarım bir sosyal cevrem var. Ama yaşımdan dolayı bir evlilik baskısı gormeye başladım cevremden. Aslında ben de evlenmek istiyorum ama bu titreme durumu bana engel oluyor. Bu yuzden cıkan taliplerle goruşmek bile istemiyorum. Kız istemede kahve ikramından başlayın her adım benim icin eziyet gibi geliyor. Anca seven birisi beni bu şekilde ister ama o yaşı da gectik artık bundan sonra olursa anca gorucu usulu cevrenin bulması ile olur gibi geliyor. Aklım o kadar karışık ki duşunmekten yoruluyorum. Bir evliliği yurutebilir miyim bilmiyorum. Belki bazılarına bu sozum yanlış gelecektir ama evlenince eş de ailesi de sizden ikram bekliyorlar. Her işe kosturun istiyorlar. Ben misafir ağırlamayı ikram yapmayı filan becerebilen birisi değilim. Evime gelen yakın arkadaşlarım durumumu bildikleri icin yardımcı olurlar birlikte hallederiz. Ama evlenince o is oyle olmaz. Diyelim oldu anlayışlı birine denk geldim bunu da ben kendime yediremezmisim gibi hissediyorum.
Sanırım biraz uzun yazdım yazsam daha da neler yazardım ama sizi sıkmak istemiyorum. Geliyorum şimdi asıl soruma cevrenizde benim gibi olup evlilik yuruten birisi var mı? Eşi ve ailesi tarafından olduğu gibi kabul edilen ve destek goren, yuva kuran birileri belki bana umut olur. Yoksa bir omur bekar kalmaya niyetli gibiyim.