Modellikten oyunculuğa, oyunculuktan şarkıcılığa yaptığı her işte başarılı Gokhan Keser ile keyifli bir roportaj gercekleştirdik.

1) Sizi Sıla ile ortak calışmanız aracılığıyla tanıdık. Nasıl bir araya geldiniz?

Album calışmalarına ilk başladığım donemde bir araya geldik Sıla'yla. Arkadaşlığımız zaman icinde iş arkadaşlığına da donuştu ve ilk albumumde sevgili Sıla ve Efe Bahadır produktorluğumu ustlendi. İkisi de benim icin cok ozel ve onemli isimler. Profesyonel olarak muzikal kariyerimin başında yola onlarla cıktığım icin kendimi cok şanslı hissediyorum.

2) İlerleyen zamanlarda yeni bir duet calışmanız olacak mı?

Şu an icin oyle bir konuşmamız veya planımız yok. Sıla benim hayatımın kıymetlilerindendir. Onunla beraber şarkı soylemek, muzik yapmak inanılmaz buyuk bir keyif. İlerleyen zaman ne gosterir bilemem

3) 2011 yılındaki ilk single'ınızdan bugune kadar hayatınızda neler değişti?

Bircok şey aslında. Back vokallik sureci bana cok şey kattı. 2011 yılından itibaren muzikal kariyerimde kendi ayaklarımın uzerinde durmaya başladım. Konserlerimde kendi şarkılarımı soylemeye başladım. Her şeyden once kendimi bildim bileli tek yapmak istediğim iş icin ilk gercek adımı attım belki de. İlk albumumu somut bir şekilde elime aldım.

4) "Beni Ozledin mi" isimli single'ınızda kimlerle calıştınız?

"Beni Ozledin mi"nin sozleri sevgili Ayşen'e, muziği de Kemal Şimşekyay'a ait. Aranjesinde Emirhan Cengiz'le beraber calıştık. Klibimizi de 2. kez bir araya geldiğimiz İmre Haydaroğlu cekti. Enerjisi cok yuksek, dinlemekten ve soylemekten cok keyif aldığım bir calışma oldu.

5) Artık tamamen muziğe mi dondunuz? Hem oyunculuk hem muzik calışmaları birlikte mi ilerleyecek?

Muziği hicbir zaman bırakmadım zaten. Sadece bu sefer biraz daha fazla ara verdim; ama artık bu kadar ara vermek istemiyorum. Bir karaktere can vermek, hic olmadığın ve olamayacağın birini canlandırmak cok başka bir şey. İcinde olmaktan mutluluk duyacağım projelerde yer almaya da devam edeceğim. Hem muzik hem de oyunculuk kariyerimi bir arada yuruteceğim.

6) 2017 yılındaki projelerinizden bahseder misiniz?

"Beni Ozledin mi" dışında yakın zamanda vizyona girecek iki filmim olacak. Biri TV filmi, adı "Seviyorum ama Arkadaşca". Hande Subaşı, Burak Kut, Bengi İdil Uras, Umit Erlim'in eşlik ettiği eğlenceli bir yol hikayesi. Tam bir romantik komedi. Yakın zamanda ekranda olacak. Diğeri ise vizyon filmi, adı "Atcalı". 7 Nisan'da vizyonda olacak Atcalı Mehmet Efe'nin hikayesi. 1700 -1800'lerde gecen gercek bir hikaye... Yerli bir Robin Hood hikayesi de diyebiliriz. Cok zengin bir oyuncu kadromuz var. Cekimleri ekim ayında tamamladık. Başrollerinde benim dışımda Cemal Hunal ve Ceren Kaplakarslan bulunuyor.

7) Yeni cıkan albumler hakkında neler soylemek istersiniz? Beğendiğiniz isimler kimler?

Sezen Aksu'nun albumune bayıldım. Cok ozlemişiz gercekten ve iyi ki var. Yeni cıkan albumlerden en cok dinlediğim sevgili Buray'ın albumu. Cok başarılı buluyorum. Yeni isimlerin gelmesi ve gercekten başarılı olmaları her şeyden once muzik piyasası adına cok mutluluk verici. Son cıkan şarkılarda Derya Uluğ'un Canavar'ı, Simge'nin Prens & Prenses'i en cok dinlediğim şarkılar...

turktelekommuzik