Merhaba kk uyeleri,
İlk konumda da ablamla ilgili yakınmıştım biraz. Malesef bugun de kafama takılan birşey oldu.
Ablam gercekten ilişkimi ciddi bir boyuta taşımaya başladığımızdan beri tanıdğım bildiğim ablam gibi davranmıyor.
Surekli ozel bir gun olduğunda (başka şeyler icin pek aramaz) arayıp ‘enişten bana bunu almış seninki ne aldı ’ diye soruyor.
Tabiki merak edebilir, olabilir anlıyorum zaten ilk başlarda bunu hic kotuye yormadım sadece ‘aldı işte birşeyler abla, bize kalsın ’gibi şeyler soylememe rağmen ısrarla sormaya devam ediyordu. Goruntulu arayıp goster diyordu ve gosterdiğim zamanlarda da hep burun kıvırıp kucumsuyordu, ki ben hicbir zaman ona boyle yapmam.
Gecen gune kadar bu soruları hep şahsi bir meraka vurdum gectim.
Ama gecen gun yine aradı ve daha hal hatır sormadan ‘biliyor musun enişten bana bunu alacakmış seneyeee ’ deyip anlatmaya başladı.
Artık gercekten nispet yapmaya calışıyor yoksa bir kıyasa mı girdi ne yapıyor anlamıyorum bildiğim tek birşey var yabancı biriymiş gibi hissediyorum boyle yapınca..
Benim bir yeğenim var Allah bağışlasın cok tatlı. Gecen gunde telefonda ‘sizin bir gun cocuğunuz olsa bile ilk torun hep en kıymetli olanı olacak ’ gibi birşey soyledi.
Cok lafı uzatmak istemiyorum ama o benim ablam, anne yarım..
Boyle kucuk cocuklar gibi davranması hic hoşuma gitmiyor ne yapmalıyım sizce. Yakıştıramıyorum ona bu tavırları uzuluyorum. Ben onun kardeşiyim ya, neden bir yarış icerisine giriyor daha şimdiden boyleyse yarın bir gun nelerle karşılacağım bilmiyorum.
Hic desteğini hissedemiyorum ustelik en ihtiyacım plan donemlerde …
Konuşsam da ne denir ki nasıl konuşulur bu tarz şeyler hic bilmiyorum..