Bu akşamki ikinci paylaşımım ise, herkesin muzdarip olduğu konu imleme konusudur. Arkadaşlarımızın coğu videom izlenmiyor, izlenim alıyorum ama hit yakalayamıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diyor. Buda ister istemez, can sıkan keyif kacıran ve youtube işlerini bıraktırmaya neden olan sebeptir.

Şimdi arkadaşlar,

Kendimize en az 5 farklı blogtan, blog acıyoruz. Ve bu blogları tamamen hergun en az 2 doğal ( organik ) icerikle besliyoruz. Diyelim ki ben şifalı bitkiler ve şifalı meyveler hakkında 2 tane kanal hazırladım. Bu videoları atarken bu paravan olarak bloglarımızı kullanacağız. Tamamen organik tamamen doğal bir muşteri cekeceğiz kendimize.
Bu arada actığımız her paravan bloğa analizi ekleyelim ki sitemizde o an ne kadar kişi var onu gorelim. Ona gore video bombardımanı alalım.
Acacağınız her konunun linkini youtube acıklama kısmına ekleyiniz. Ve ufakta olsa en az 90-120 kelimelik bir acıklama ile.

Hem bloglarımız populer olacak, hemde videolarımız. Zaten bloglardan direkt organik kullanıcılar gelecek kanalımıza. Tabiki calışma alanınızı cok rahat değiştirebilirsiniz. Yemek tarifleri, bebek bakımları gibi uzar gider.

Mesela Yeni geldi aklıma

Youtube Kanal adı : Evyah Anne Oluyorum
Youtube Kanal adı : Evyah Baba Oluyorum

Ac bunlara en az 4 tane paravan blog, yaz bloguna doğum oncesi anne sağlığı, doğum sonrası 1. ay bebek bakımı vs vs vs

İmkan bol arkadaşlar bol. Denizde kum, Bizde akıl var. O yuzden de arkadaşlar bu işlem evet belki ilk 1 ay hicbir şey getirmeyecek ama sonrası $ olacak.

Film, Dizi Engel Aşma : http://www.ytpara.com/yeni-baslayanl...nenmistir.html
Konu altına sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.