Merhaba size ufak bir konuda birsey danışmak istiyorum, yeni uye oldum.
6 aylık evliyim, onlisans mezunuyum. Mulakatlara girdim bugune kadar ama başarısız oldum. Bircok kez garsonluk vs yaptım en son kırmızı logolu markette calıştım ve cıktım. Yaklaşık 2 senedir calışmıyorum. Bir suredir eşimle aynı saatte evde olabileceğim iş arayışına girdim. Olmaz olmaz bir anda olur ya. Şimdi onumde iki yol var. Birisi bir giydi geri donuşum fabrikası diğeri aynı markette part time kasiyerlik. Fabrika haftasonu tatil ama sabah 5.30da servis alıyor akşam 6da evde oluyorum. Eşim 4te evde oluyorum. Markette part olduğu icin gunde 5 bucuk saat asgari ucretin 3/2si.
Eşim cocuk istediği icin gir cık yapma diyor bende erteliyorum cocuğu şimdilik ve iki arada bir derede kaldım. Calışmadıkca evde koreliyorum bir yandan cocuk olursa tekrar işe ara vermek zorunda kalcam. Yolumu cizemedigimi farkettiğim icin fikirlerinizi almak istedim. Fabrikayla goruşmeye gittim gerekli belgeleri verdiler hazırla getir diye orda da bilgilerimi yazıp form doldurdum yarın belgeleri goturup başlamam gerektiğini soylediler. Tecrubelerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum, okuduğunuz icin teşekkur ederim.