Merhaba ;
icimi dokmek istedim sizlere kendimi yalnız hissediyorum
cevremdeki dostlarıma da guvenemiyorum anlatamıyorum
Ben bir evlilik yaptım kacarak ta evlendim .cunku ailem o kucucuk yaşımdada baskıcıydi .babam ailesinin sozunu dinler eve gelir aldıgı gazla beni sıkarda sıkardı
annemle hic bir zaman sarılmalı dertleşmeli bir ikili ilişkimiz olmadı
tabiki yedirmiş icirmiş kıyafetlerimi yıkamıştır ama ozenip bezenip ,saclarımı taradığını icten opup kokladıgı hic olmadı hep onu yapma bunu yapma baban kızar sus sus diyerek omrumuz gecti
kactım gittim evlendim sonra barıştık yine mesafeli
cok sıkıntılar cektim ailemin evine donmemek onların baskısına katlanmamak icin ,senelerce dayakta yedim sokaktada kaldım,dayandım
aldatıldım kayınvalide teroru
bu olaylar oldugundada aradım anlattım ne yanıma gelen oldu farklı şehirde yaşıyordum ne destek olan ;
sadece ucağa bin gel dendi .dayanamadım eziyetlere boşandım 4 yıldır boşandım .
karşıma benim gibi boşanmış bir oğlu olan bey cıktı
benimde bir oğlum var
gittim guzelce aileme konuyu anlattım uygunsanız gelmek istiyor ailesi dedim .ama annem babamı oyle bir doldurdu ki ;babam oğlunu adam dovecek seni hizmetci yapacak tatile diye tuvalete gidersin ancak adam oğlunu dovecek kendi evladını kayıracak diye resmen anne baba birleşip bana saldırdılar
ağlaya ağlaya calıştığım ile dondum
Ben yazarken ;utanıyorum 7 gun evlerinde kaldım .İnsan İstiyorki ailesi ozensin bir makarna yapsın bir tane ailesi onay bayramdır corap alsın
bir şey beklediğimden değil;
bir kere evde yemek pişmedi hep dışarı cıktık ve butun hesabı kitabı ben odedim
bir allahın kulu demedi kızım sen ne yaparsın elde avucta var mı o kadar ucak bileti aldın geldin bu kadar harcıyorsun ,beni aldıkları zaman benzin parasından tutun da bir tane coraba kadar laf ettiler.cok uzuluyorum ve ben tek cocugum
evlenmek istediğim kişinin ailesi gelse eminim bir corba dahi yapmaz beni mahcup ederler
cok uzuluyorum halime anne baban var tek cocuksun ama uvey evlat muamelesi goruyosun
ayrıldım ayrılalı bir kez evime gelmediler sadece ahlak bekciliği yapıp nerdesin diye gozetlediler .
evinde aşın varmı .*bir ihtyiyacın var mı diye soran olmadı bu son gittiğimde param yoktu kredi cektim gittim
insan duşunmez mi zor da kalsa kimden iste kime el acar .
geldim geleli uzuntumden uyuyamıyorum .Para onlar icin ilah olmuş evleri arabaları var cift eve maaş giriyor geziyorlar ama surekli paramız yok diye ağlıyolar mesela ben donuyorum hemen dışarda yeme icme gezmedeler ben olunca benden bekliyorlar
el yapmaz bunların yaptıgını ne bir kardeşim ne bir akrabalık bağım var
amcam halam anne anneannem teyzem herkesten uzaklar ayda yılda bir goruşuyorlar
Kendimi cok yalnız hissediyorum bir dağım yok benim boşanırken de yalnızdım ...anneme dedim anne ilk evliliğimde ceyiz yapmadınız altın takmadınız bu evliliğimde param pek yok bana yatak ortusu filan alır mısınız ?parasını ver dedi annem alırız
nikaha gelir misiniz ?parasını ver gelelim
insanlar uzak mesefaden gelicek yemek ikramı lazım parasını gonder
..
asıl konum babam ben kabul etmiyorum evlenemezsin dedi .memleketlerimiz farklı dedi annem surekli gaz verdi ve kotu ayrıldık
babam duşun taşın bu işi bitir bana da haber ver dedi
ben bitirmek istemiyorum eşim duzenim yuvam olsun istiyorum
ne yapacağım 32 yasındayım .kimseye guvenmiyorum eş adayına da ama tanımadan cocugu idddacı hapcı ailesini kotu insanlar yaptılar .turlu senaryolar saatlerce beni ağlattılar
ben artık yaşamak istemiyorum benim burda sizler ailm kardeşim olur musunuz?