bursa da yaşıyorum,bursalıyım. 27 yaşında 6 senelik evli bir bayanım.aşağı yukarı 3-4 senedir ciddi olarak cocuk istiyoruz ama olmadı.devlet hastanesi ozel hastane ozel muayenelere kadar her yere gittik. sıkıntılı bir durum yok.her şey normal. adetim mumkun değil şaşmaz. en sonunda kendimi uludağ universitesinde buldum.devlet bir miktar karşılıyormuş.testler testler derken klomen ile aşılama oldum ama sancım mutiş derece oldu. eve zor attım kendimi.kapıdan dışarı cıktığımda eşim yanıma gelmeseydi goremezdim onu.tansiyonum duştu gozlerim karardı.neyse tutmadı. 1,5 sene sonra 2.aşılama icin gittim. gobekten iğne ile (gonal f) buyuttuk yumurtaları koldan catlama iğnesi oldu( ovitrelle) ertesi gun oğleden once aşılama oldum az bir ağrı ile eve geldim. tabi oda tutmadı.bizi tup bebk icin sıraya aldılar.8 ay sonra cağırdılar adetimin ikinci gunu. cuma gunu oldum ve ilk gun gitmek zorunda kaldım. prosodur geregi 3 aşılama olması gerekiyormuş.ben tup bebek beklerken aşılama icin ilaclarım yazıldı. tekrar gobekten iğne ile ( şeker iğnesi gibi) nisanın 16. pazar akşam 23:30 da koldan ovitrelle oldum.salı gunu sabah gittik universiteye. tam 36. saat aşılamam oldu.bu sefer giderken şırınga gibi bişey istediler onuda aldık gittik.uzun şırınga gibi onun icine koyup spermleri yavaş yavaş rahime verdi doktor. hemen cıkarmadı bi 5 dk bekledi.sonra yaklaşık 20 dk yatırdı.sonra eve geldim.ağrısız bir aşılama oldum. pazartesi gunu oğlen kasık karın vajina batma ağrı sancı tuttu beni 1 saat kadar.korktum acile gittim universiteye sonuclarım temiz cıktı. beta hcg de bakıldı 4,21 cıktı.doktor konuşmak icin cok erken dedi.bugun 8.gunum yuzum sivilce doldu,goguslerim şişti,sanki idrara biraz daha fazla cıkıyorum,dun spagetti aşerdim