Selam kızlar direk konuya gireceğim. Biz eşimle bayramda şehırdışına cıktım 4 saatlik yol. Gezi icin değişiklik olsun ikimizde calışıyoruz diye. Annemlere yakınız aynı şehirdeyiz her hafta goruşuruz. Bayramın ilk gunu 1 saatlik uykuyla gittik geziye oyle olması gerekiyordu gunubirlik gezi. Cok guzel gecti ama aşırı yorulduk akşam 6 gibi geldik eve sızmışız. Eşim annenlere oğlen gibi gideriz rahat rahat ya da kahvaltıya dedi. Bende anneme soyledim arabadan eşyaları bile indiremedik tum gun uykusuzduk diye. Gece mesaj atmış sabah 10 da burda olun teyzenlere gidicez. Uzak teyzemler bize yani annemle ters istikamette. Gece biz uyanamamışız mesajı gormedim sabah da 9 da hadi diye uyandırdı. Kaynanam yapsa sinirlenirim eşime de evri vaki oldu bayram diye normal karşıladım biz apartopar duş alıp hazırlandık.

Anneme teyzemlere gecelim donuşte sizde oturalım rahatca desemde yok once buraya gelip el opup oyle gidicez dedi. 2 dakika icin yol değiştirmeye acele etmeye değer mi ? Uzatmadım eşime de annemlere gidelim ordan geceriz dedim yukarı cıktım babam hemen indi zaten sırf annemin işguzarlığı. Neyse biz el optuk arabada ki herşey cop oldu tabi annem acele ettirince. Biz teyzemlerde kuzenlerle hep birlikte 4 saat oturduk. İyi gecti lakin annem donuştede gelirsiniz dedi. Anne gelemeyiz goruştuk bayramlaştık ne diye eve cıktım o zaman dedim. Ben mi yanlış duşunuyorum kızlar ? Hani diyin ki annen haklı sorgulayım kendimi. Babannene uğra yaşlıdır kadın dedi bende tabikide uğrayacağım ama eşimle karar vereyim dedim. Eşim uğrarız tabi dedi 2 sokak ustte amcamlarda var annem sevmez eltisni ama yengemin hakkı coktur bende. Oraya uğradık amcamdır 1. Derece. Sonra babanneme uğradık. Akşam saat 6 eve geldik evi topla derken yemeği 10 da yedik. Annem ayılmış bayılmış sinirli sinirli ses atıyor babannene gittin neden bana gelmedin b.k mu vardı yengende oraay gidiceğine bana gelseydin oluyorsun onlar icin bilmem ne. Kalp kırmak istemediğim icin kapattım konuyu gidesim de kactı.

Az once kaynanama mesaj atmış napıyorsun geldin mi koyden diye. Yahu anne kadın seni bayramda aramamış ne mesajı atıyorsun desemde anlamıyor. “Sus tansiyonum 15 e cıktı oturamadık burda gelmeseydin teyzene o zaman akşam gelseydin bize ayıldım bayıldım vs vs” . Ee anne on zaman işime karışmayacaktın hepinizi memnun edemem dedim bende ne diyeyim ? sinirlerim bozuldu bir taraftanda vicdan yaptım.