Herkese merhaba,

eşimle ilgili sorunları acaba ben mi abartıyorum..Sizden fikir almak istedim

Eşim eğlenmeyi cok seven , dışa donuk birisi ( ikizler burcu) bende tam aksine yalnızlığı ve sakinliği seven biriyim . 2 cocuğumuz var.
Haftanın bir gunu arkadaşları ile dışarı cıkmak istiyor. Bende buna onceleri tamam dedim...Ama zamanla buna pişman etti beni...Gittiği yerden gelmek bilmiyor gece 2 de , 3 de geri donuyordu... Tabi ki bu durumlardan dolayı surekli tartışma yaşamaya başladık..."1 gun dışarı cıkıyorum burnumdan getiriyorsun" diyor..."Napcaksın ben evde olsam bıktım artık " diyor. " sende git gez dışarısı cok guzel , ama arkadaşın yokki senin" diye bana psikolojik şiddet uyguluyor...halbuki ben uzun yıllardır aynı işte calışan sosyal cevresi olan biriyim...ama ailemle vakit gecirmek benim tercihim...Surekli bana "senin arkadaşın mı var " imalarında bulunuyor. Bazen asosyalmiyim acaba diye duşunmuyor değilim acıkcası

Bu hafta ise dışarı cıkma olayı 2 ye cıktı..Pazar akşam 17,30 da gitti.. gece 2,30 da geldiğinde....kiminle gittiğini nereye gittiğini biliyorum...ama bu kadar gec saatlere kadar evli bir adam dışarda kalır mı?
Ben tabi ki surat astım, konuşmadım...Cunku artık bu konuda tartışmaya bile halim yok...
Bu sefer de "niye konuşmuyorsun ne var yani illa burnumdan getireceksin...Herkesin karısı bir şey demiyor tek sensin sorun cıkaran bla bla..

işte boyle ...ben onu kafese katmak istiyormuşum....bir kerede şey dedi..onu hic unutamıyorum zaten. Elden gunden utanmasam bir gun durmam senle

Dışardan baktığında cok ilgili bir eş.. Bende yanında durulmayak bir eş değilim. fiziken iyi, guzel yemek yapan, 20 yıldır aynı işyerinde calışan, tertipli bir kadınım...Yanımda durulmayacak neyim var bilmiyorum...bu laf beni cok soğuttu..