burayı daha once hep anon takip ederdim bir gun konu acmaya cesaret edeceğim aklımın ucundan gecmezdi.25 yaşındayım 5 aylık evliyim 6 senelik bir birlikteliğin ardından severek sevilerek evlendim.Eşimle universitede tanıştım ama ben universiteyi bitirmedim 2 bolum değiştirdim hicbiri beni mutlu etmedi en son bir işe girip calışmaya başladım maddi bağımsızlık senelerce tatmin etti beni ama hep background'ımda hakettiğim bu muydu vasıfsız bir işci olmak sadece para kazanıp futursuzca harcamak mı? yankılandı sesler yankılandı da ben hic bu gidişata dur deyip hayatımın iplerini elime alamadım bir caba sarfedemedim sarfettiysem de yarım bıraktım kendim icin her başladığım işi yarım bıraktım ben.Bu kadar yarım iş bir tam etmedi bende hic tam olamadım.Hep istedim ama almak icin caba sarfedecek bir guc gosteremedim.4 ay once ciddi bir patlamadan sonra psikiyatre gitmeye karar verdim birden ofkelenmeler rutin devam mutsuzluk durumu kendimden beklentim olmaması bircok şey. Bipolarmışım. Hala asla sesli zikredemediğim bir hastalıkla boğuşuyorum icimde.Beynimde bir dunya duşunce var hicbiri birbirinin ucuna değmiyor hicbirini yakalayamıyorum ne yapmam gerektiğini bildiğim halde onu da yapamıyorum bilincli bir bilincsizlikten ibaretim. İkinci kere doktora gitmedim ilaclarımı almıyorum sosyal becerilerimi kaybediyorum.Tek yapabildiğim şey işi bırakmaktı bıraktım. 5 aydır evliyim hastalığımın ustune vajinusmusla boğuşuyorum belki o da değilim ama bununda peşine duşmediğim icin niye olmuyor niye isteksizim bilemiyorum. Eşim hep destekcim benden daha cok cabalıyor benim hayatım icin ben sırf biraz da olsa istediğim gibi yaşayayım diye ama ben koskoca bir başarısızlık abidesi olarak hissediyorum kendimi hicbirşeyin hakkını veremiyorum mutlu olmayı bilmediğim icin mutlu da edemiyorum. Bu kadar farkındalıkla yaşayamıyorum ot gibi yaşayıp gitmek isterdim elimde olsam tek derdim gosteriş yapıp aile gezmelerine gitmek gibi zırvalıklar olsaydı keşke.İnsan bunca sevilir desteklenirken harekete gececek imkanlara şartlara sahipken niye bunu yapamaz? koskoca bir yapamamaktan başladığını surekli yarım bırakmaktan ibaret bir insanım ben. Nasıl yaşanır boyle? Nasıl hayatın bir koşesinden tutulur? Nasıl yuzleşilir neyle yuzleşilir? Yorgunum daha 25 yaşındayım ama yorgunum