3 gun once eşim gece tuvalete kalkmış ve bayılmıştı. Gumburtu ses duyunca uyandım seslendim ses gelmeyince kalktım o da ayaktaydı. duştun mu diye sordum yok başım dondu tutundum vallaha bişeyim yok diye beni inandırıp hemen uyudu.
Meğer bayılmış, ustune kafasını carpmış. Seslenince hemen kalkmış. Sabah oğrendim bayıldığını.
12 yıl once ergenlik doneminde cok sık olan en son 18 yaşında yaşadığı bir rahatsızlığı vardı. Sonra kendiliğinden gecmiş. Aynı onun gibi, sadece geceleri uykudan kalktığında oluyormuş gunduz olmadığını soyledi. Onun belirtileri gibi olmuş, mide bulantısı, bayılıyor ama hemen uyanıyor 10-15 saniyede.
O zaman epilepsi olabilir demişler , bir suru doktora gitmişler ,araştırmışlar , birşey bulamamışlar.

Şimdi ben doktora gitmeye bi turlu ikna edemedim. Birşeyim yok deyip duruyor. Gitsek ne olacak falan diyor. Hicbir şekilde istemiyor. Ben cok panik oldum, geceleri uyuyamıyorum, kalktı mı yanımda mı diye surekli kontrol ediyorum.
Duştuğundeki o ses aklımdan gitmiyor. Bildiğin betonun ustune duşmuş kafasını carpmış, ya bişey olsa..

Şimdi belki tekrar etmeyecek dert etmeyim diyorum, belki o gun yorgunluktan oldu diye. Cunku otobus yolculuğundan gelmiştik. Ama eşime de yansıtıyorum 3 gundur soyleyip duruyorum ben korkuyorum diye.

Dipnot: mutlu olamıyorum , mutlu olunca başıma birşey gelecekmiş hissi oĺuyor, ne zaman herşey cok iyi olsa başıma birşey geliyormuş gibi hissediyorum.