kızlar bugun ikinci konum olacak ama yani gercekten bugune ozel mi tum sorunlar bende anlamadım
diğer konumda bahsettiğim gibi 3 ay gibi bir suredir bir adamla goruşuyoruz. sosyal medyadan tanıştık. ama zaten bir ayrıl bir barış nerdeyse bir aydan fazla ayrı gecti aramız.
neyse 5 mayıs akşamı ikimizde kararlı olarak tekrardan guzelce başladık ilişkiye.
tabiki doğal olarak goruşme konusu acıldı. o cok fazla oralı değildi. cunku halen aramızda bazı anlaşmazlıklar vs oluyordu.
neyse dedim değer versen goruşmeye gelirsin. 6-7 saatlik bir mesafe var yaşadığımız iller arasında.
o da dediki sen gel buraya??
ben tabiki sen gel deyince ben koptum. bir suru şey soyledim. sen zerre kadar değer vermiyorsun. değer versen bir erkek olarak bir kadına gel beni gormeye demezsin vs. o da ben de o zaman senin değer verdiğini gormek isteyemezmiyim. yok işte turklerde varmış sadece erkek gormeye gider muhabbeti. niye boyle şeylere takılıyormuşum.
ben de son olarak dedim ki sen goruşmek istersen gelirsin. onun dışında bu konuyu kapatıyorum. eğer bu goruşmemek icin bir bahaneyse. tamam kabul ettim yazdım.
kızlar bir erkeğin bir kadına sen gel benim bulunduğum ile demesi normal mi yani? (bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşamadım tecrubesizim)