Merhaba kizlar ben evlelene 4 yıl oldu 2 oğlum var buyuk 3 yaşında kucuk 9 aylık hemen hemen doğurmuş Sun demeyin cunku kendim istedim ikisini birlikte buyutup sonra cocukla uğraşmayım diye ama nerden biliyimki bu kadar cok zor olacağını onceden kolay gorundu ama değilmiş buyuk oğlumda surekli her şeye ağlayan cocuk bazen beni cileden cıkarıyor ustelik eşimin babaannesine bile ban bakıyorum yani bakmak zorundayım başka carem yok bazen beni cok kizdiryor bazende evde olmadığını zaman akrabalara gittiği zamanlar eksikliğini his ediyorum ev işlerimi yaptığım zaman biraz olsun cocuklar ile uğraşyor bunda şukur ama surekli soru soran birisi cocuklar yemek yedimi karınları tokmu evin icinde olsalar bile 1dk gozune gorunmedimi nerede nereye gitti napyorlar eşim bazen buyuk oğlumu dışarıya cıkartıyor yine başlıyor niye gec kaldılar gece oldu insan kafası calışmazmi bu saatte kadar gidiyorlar cocuk gece oldu evde olmalı sonradan bana soylenmeye başlıyor san annesin dikkat etmelisin kocana soylesen olmazmi cocuğu vaktinde eve getirsin eşim eve geldikden sonra geldinzmi niye gec kaldınız diyo eşimde dolaştık bizar diyo he tamam diyor onlar gelene kadar benim başım şişiyor of anam of asıl benim sorunum eşim cok calışan birisi işini cok seviyor boş vakti bile işde geciriyor galiba yani ban oyle duşunuyorum kendinden bilipde dışarıya parka cıkaran biri değildir hep ben soylemeliyim oraya gotur buraya gotur diye hic bi zaman kendisi goturmedi surekli işdede işde evde olduğu zamanda hep uyuyor neymiş cok yorulmuş bazen ev işlerine yardımcı oluyor oda benim soylentimden kacmak icin, dun spiral taktırdım bilenler bilir bazı şeylere dikkat etmek gerekir bi kac gun, benimki ise gitdi yine istese izin alipda kalabilir ama yok sonra telefon edip soyledim sen bana yardımcı olmuyorsun falan diyorki sen eve vaktim soylemeliydin ben şimdi varamam 11 gelecem diye insan kendisi duşunmez mi kaliyim cocuklara ilgileniyim ama yok ban soylemeliyim her şeyi tamam ne istersen getiricam ne yemek istersin ne icmek istersin falan filan ya ben bu ağrılar la sadece dinlemek istiyorum gelipde cocuklara ilgilenmesini istiyorum bide bu gun parka cıkalım dedim hayır uyicam yorgunum dedi başladım soylenmeye san boylesin san oylesin diyorki beyefendi san bance bu dunyaya geldiğine pismansin bi gunun soylentisiz uyanmıyorsun Allah aşkına soyleyin benim yerime olsaydınız ne yapardınız soyleyin lutfen !? yine birşey akrabalarıma 1 gun gittimmi 2ci gun kesinlikle gidemiyorum her gun her gun dışarıda ne varmış ama guzel sozlerini eksik etmeyen biri seni seviyorum cok şukur karşıma cıkaran Allah'ıma gibi vs biraz dışını sık her şey yolunda olucak diye diye 4 yılı gecirdi ban bunlarla ne yapcam ne etcemv lutfen yardımcı olun pikirleriniz soyleyin cok yoruldum soylesem yapar yoksa hayır kesinlikle yapmıyor her şeyi ben soyleyip yaptırmaliyim mi???
(Cok ozur dilerim yaziklarimda eksiklikleri olabilir her kese iyi gunler
Arkadaşlar cok ozur dilerim ban turk değilim o yuzden yazılarımda yanlışlık var