Merhaba arkadaşlar,
Konu başlığı biraz garip mi oldu? Neyse olsun. İcimden bu şekilde başlamak geldi. Blog sahibi olduğumdan ve makaleler yazdığımdan dolayı az da olsa konuya nasıl giriş yapmam gerektiğini, nasıl devam etmem gerektiğini ve nasıl sonlandırmam gerektiğini biliyorum.
Oncelikle kendimi tanıtayım ve derdimi dillendireyim istiyorum. Ben Emin. Nam-ı diğer teknoemin. Google emmime sorabilirsiniz beni. eminozturk.com.tr isimli kişisel gunluğumde kendimce bilişim teknolojileri ağırlıklı makaleler, anlatımlar ve incelemelerde bulunurum. Şu anda ozel bir kac nedenden dolayı gunluğumu yenilemeye calışıyorum. Bu nedenle erişemeyebilirsiniz. Ben profesyonel bir web sayfa tasarımcısı ve web programcısıyım. 10 seneden bu yana profesyonel olarak bu işi yapmaktayım. Uzmanlık alanlarıma ek olarak cok iyi derede donanım bilgisine ve ağ sistemleri bilgisine sahibim. Guncel teknolojileri takip eder, inceler, sorunlara cozum bulur ve bunları amme hizmeti sorumluluğu bilincinde insanlara yazılı ve gorsel olarak sunarım. Son yaptığım General Mobile Discovery cihazı detaylı inceleme ve kutu acılımı videosu buna ornek gosterilebilir. youtube.com/teknoemin adresli ozgun youtube kanalının sahibiyim. Google ve Youtube hem medya acısından hem de programcı olmam vesilesi ile teknik acılardan cok iyi tanıyorum. 2005'den bu yana web icin Adsense sistemini kullandım ve Adsense sistemini iyi tanıyorum. Bende bir cok arkadaşım gibi Youtube icin adsense sisteminde bir cok kanalımı kaybettim ve tecrubeliyim. Binlerce dolar birikmiş olan hesapların acı şekillerde kapatılmasını cok iyi biliyorum. Bu yuzden 2006 yılından bu yana kullanıyorum olduğum ve hic bir şaibeye karışmamış ozgun kanalım ile tamamen şeffaf bir şekilde bu yola girmek istedim aylar once. Başladım ve devam ediyorum. Şu anda kazanclarım ve izlenme oranlarım cok komik. Gunde 50 kuruş 1 lira civarında kazanc, 300 - 500 arasında izlenme mevcut. Kanalıma tamamen ozgun ve kendi cektiğim videoları yukluyorum. Genelde de sorun cozum ve tanıtım videoları ağırlıklı.
Şu aşamada bu kadar yazdıktan sonra sizlerden rehberlik talep ediyorum. Oğrenmenin yaşı ve zamanı olmadığını biliyorum. Teknolojinin cekirdeğinden yetiştim ve tecrubeli arkadaşlarımızın bilgilerime birşeyler katmasına ihtiyacım var. Şunun da garantisini verebilirim ki leb demeden Corum'u bilirim ve anlarım.
Amacım boş gectiğini duşunduğum zamanlarımı değerlendirerek hepinizin yaptığı gibi cebime birşeylerin girmesini sağlamak. Şimdiden herkese teşekkur ederim.
Saygılarımla
Belki cok sıradan olacak ama ben Emin (teknoemin) ve...
Acemi Webmaster0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Belki cok sıradan olacak ama ben Emin (teknoemin) ve...