Merhaba Arkadaşlar.
Az ve oz kanalla giden, arasıra kendi videolarını, arasıra kopya videolar, arasıra yarı ozgun videolar atan bir youtuber adayıyım. Son zamanlarda hepimizin yaşadığı ticari kanıt olayı benide vurdu. Eski kanallarımı guncelleyemiyorum. Kaliteli 5 kanalım var. Bunlar kapanmadı ama bitti diyebiliriz, (unlemden).
Bu 5 kanala cok emek verdik. Cok caba sarfettik, belki kameramızı elimize alıpta goruntu cekmedik (cekmedikte değil aslında) amaa, cok emek verdik, geceli gunduzlu calıştık, cabaladık, yorulduk. Şimdi youtube bunları unlem furyasına kattı. 8 saat emek verdiğim, minimum 2 milyon izlenir dediğim videomu eski kanalımda yayınlayamıyorum. Video haklarım yoksa bile ortada bir emek var sonucta.
Hep gercek spama saldırı olur asla yarım spamcılara dokunulmaz sanıyordum yanılmışım. Şimdi yarım spamcılarada karışmaya başladılar.
Bu durumda yol haritamız ne olmalı. Tamamen spama mı girelim VDS ler botlar,satın alınmış adsenseler V.S. Youtube bunumu istiyor.
Tamam spama saldırıyorsun, haklı olabilirsin, arada neden bizde gidiyoruz. Tam ozgun videolarımıza bile unlem geliyor. Eski kanallarda.
Bu adamlar spam ile kanal kasıp sonra ozgun calışacaklar ve spam ile kasılmış kanallar ile yola devam edecekler diye duşunup onunda onlemini almışlar, bilginiz olsun.
Ozgun calışanlar sıfırdan ozgun kanal acacaklar ve devam edecekler, denedim gordum. Ozgun videolar sıfır kanalda hicbir şekilde sorun vermezken, kasılmış kanallarda sorun veriyor.
Ne Yapmalı?
Acemi Webmaster0 Mesaj
●1 Görüntüleme