Uc yıllık evliyim. 11 aylık cocuğum var. Bayramda ailelerimizin yanına gittik. Aynı şehirde oturuyorlar. Kayınvalidemlerde yaşananlar, bebeğim zorunlu olarak mama alıyor. Kayınvalidem akrabalarının yanında emmediği icin yurumuyor dedi. Ben de mutfakta tek kaldığımızda emmesiyle alakası yok yaşına girince yurur dedim. Kısa sure sonra yurutece koymadığınız icin yurumuyor dedi neyse bebeğime bayram icin birkac tulum almıştım. Birlikte otururken ne kadar da yakıştı bayramlıkları dedim. Kv dedi ki hemen bu mu bayramlığı dudak buzdu. Yemek yedirme şeklimi bile inceleyip bir şeyler diyor. Bunlar kucuk şeyler diyeceksiniz. Kısa bir ozeti. Her şeyde boyle burun kıvırma beni beğenmeme. Kendi ailem ayrı vaka. Eşimi arayıp annenle kızım kavga etmişler demiş ama ortada oyle bir şey yok ki olsa da anneme anlatmam. Eşimi arayıp kızımı buraya getir diye bağırmış durup dururken. Bayram diye gittik. Moralimiz bozuk donduk. Uzun olmasın diye yazamadıgm cok şey var. Ailelerimiz boyleyken nasıl mutlu olacağız. Onun annesi bana benim annem ona cok kotu davranıyor. Abartmıyorum benim annem eşime direkt bağırıyor. Onun annesi benim başımdaki yazmayı cekip alıp atıyor başkalarının yanında hem de. Cok hoyrat davranıyorlar bize ve evliliğimizi etkiliyor