Hanımlar merhaba .Dun yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum .Bana objektif olarak yorum yapın .
Dunden beri cok zoruma gitti .Ağlamaktan gozlerim şişti .Biri 2.5 yaşında ,biri 4 aylık iki kızım var .Bayram gezmesine cıkılacakti .Ben onceden eşime soyledim ben oyle eskisi gibi kapı kapı gezemem iki cocukla bana zor oluyor diye kısa oturalım dedim tamam dedi .Gorumcemin eşi şehir dışına cıktığı icjn onlar da bizle geldiler .Onun da bir 16 yaşında kizi bir de 11 yaşında oğlu var .Hep birlikte cıktık .Eşim gece calıştığı icin evden saat 4 e doğru cıktık . İlk once halasina gittik .Yemek yaptırıyorum dedi 6 ya kadar bizi tuttu .Biz eşimle yiyip cıkmıştık .Onlar olmasa biz yedik der cıkardık ama.kac saat fırından yemeğin gelmesini bekledik .Bu arada ben cocuklarla ilgilendim .Neyse oradan kalktık .Eşim bir teyzeleri var ona da gider noktalarız dedi .Zaten kalktığımızda saat akşam 7 olmuştu .Orada da cok oturdular saat 9 bucuk oldu ve ev cok kalabalık .Ben yine suratım duşmeden gayet uyumlu huzur bozmamak icin cocuklarımla ilgilendim ama 4 aylık olan kizim uyumak istiyor ama gurultu ve ışıktan uyuyamadi .Gorumcem de bunu gordu .Kalkalım.biz olmadı dedi Gorumcemin kizi yanıma geldi dayım annene soyle 10 dakikaya kalkalım dedi ama ben annemi bulamadım sana soyledim dedi .Bu da zoruma gitti .Neyse ben karismadim yine .Daha sonra kalktık .Eşim onden cocuklarla indi.Biz gorumce ile arkadan inerken bilmem ne teyzeme de gidelim dedi .Ben abla cocuk ağlıyor durmuyor dedim .Gordun sen de .Biz sizi bırakalım olmadı dedim.Diğeri de hicbir şey yemedi .Toplumda yemiyor .O 16 yaşında olan kız anne dayıma sor sen dedi .Diğer zoruma giden konu .Ben şok oldum bu kiz nasıl boyle konusur diye . Ben butun gun puset ,bebek cantası ile dolanıyorum .Mama yap,ikisi de bezli alt degistir .Ağlayınca sakinlestir .Neyse ben pusetle bindim arabaya .Gorumcem eşimi arabanın dışında cekti kenara bir seyler dedi.Bu arada eşim bana ne cocuklar nasıl ,nasıl duruyor demiyor .Bir buyuk kızımı yanına aldı oyaladı baya yedirmis bir şeyler .Diğer odada .Benle iletişim yok .Sonra eşim gorumcemle konuştuktan sonra arabaya bindi ve bilmemne teyzeme gidiyoruz dedi yine bana hicbir şey sormadan ,soylemeden .Dışarıda karar verdiler .Gorumcem de acıklama yapıyor .İşte gidilmesi gerekiyormuş ,yoksa herkese gitti derler bana gelmedi derler diye .Ben de abla ben sana soyledim bu cocuk durmuyor diye .Yoksa geliriz biz niye gelmeyelim .Cocuk durmuyor .Bebek bu laftan mi anlayacak .Benim gitmem gerekiyor diyor .Ben cok sinirlendim ,kırıldım ,kendimi aşağılık hissettim .İcim disima taştı artık .Bagirmamak icin kendimi zor tuttum .Gittik 20 dakika oturduk kalktık .Bunlar arabadan indi .Cocuklarımın yanında sinir krizi gecirdiim .Her yerim yara ,bere icinde ,cizik icinde ,kendimi kaybetttim .Eşime saldırdım arkadan araba surerken .Cunku bu tarz şeyler 5 yıllık evliligimizde ilk değildi .

Ek olarak gorumcem cocukları icin hep bizi yonlendirirj .Kocası ilgisiz olduğu icin ve doğu kulturu olduğu icin akraba ziyaretleri beraber yapılır .Benim cocuğumun odevi var diye gittiğimiz yerden 9 da bizi kaldırirdi .Cocuğu birinci sınıfta onemli diye 1 sene bizi evine almadı .Gitmek istediğimizde kabul etmedi .Kac kere annesine ben gelemem cocuklarım daha değerli dedi .

Ben kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum .Boşanip.Oğretmenim işim var .Lutfen objektif yazın .Buyutuyor muyum?