Merhabalar.
Gectiğimiz 24 martta nişanım oldu. İlkokul arkadaşım fotoğrafcı. Onunla anlaştım. Başta ev cekimi icin anlaştık 700 TL hesap cıkardı sonrasında da plato cekimi istedik. Henuz plato ile birlikte fiyatımız belli değil. Sorunca da hallederiz yaa diye geciştiriyor surekli. Henuz kac lira odeyeceğimizi bilemiyoruz.
24 mart gunu once platoda, sonrasında nişan misafirleri gelmeden evde fotoğraf cekindik. Fotoğraf bitiminde iban istedim ve fotolar ne zaman cıkar dedim. Pazartesiye hallolur fotoğraflar dedi. Uzerinden haftalar gecti. Kac defa fotoğrafları atması icin mesaj attım. Coğu mesajı goruldu yaptı bazen aramalara cıkmadı. En sonunda da fotoğraflar icin studyoya gelmeniz gerekiyordu secmeniz lazımdı dedi. (Biz nerden bilelim bi haber etsene) Ben şehir dışındayım maille at dedim.
Her neyse mailden gelen fotoğrafları hemen ertesi gun soylediği uzere 25 fotoğraf sectim. (hic istediğim gibi olmamış bu konuda ayrı uzgunum) Bu fotoğrafların uzerinde duzenleme yapıp cıktı alacak ve cektiği birkac goruntuden klip yapacaktı. Fotoları secmenin uzerinden 1 ay gecti. HÂl hicbir şekilde hazır değil. Aramasak aramıyor haber vermiyor. Ben arkadaşıyım diye onemsemiyorsa diye bayramdan bir gun once nişanlıma arattım. Baskıya gonderdim anca 3 haftadan cıkıyor. Sizinki de bayramdan sonra hazır olur demiş. HÂl elimize fotoğraf gecmiş değil. Bu sure zarfında hep instagramdan başka ciftlerin fotoğraflarını paylaşıyor. Tum paylaşımların benim nişanımdan once cekilen fotoğraflar olduğuna ihtimal veremiyorum.
Nişanın uzerinden tam 1.5 ay gecti. Tecrube edeniniz vardır. Bu kadar sure gecmesi normal mi yoksa tanıdık diye umursanmıyor muyuz durduk yere kinlenmek istemiyorum.