Nasıl anlatsam nerden başlasam derler ya tam da oyleyim şuan.Kelimeleri toparlayamıyorum.
KKnın eski uyelerindenim az cok bilenler vardır yaşadıklarımı yine ozet gecmeye calışıcam.
2009dan 2012ye kadar cok mutlu huzurlu tabiri caizse 4*4 luk bi ilişkim vardı. Ne bi ayrılığımız oldu ne buyuk kavgamız ayrılırken bile ağlayarak opuşerek ayrıldık.
Bi konu acmıştım burayada ayrılıgımızın SOZDE sebebini belirten. Ama ben cok buyuk bi oyuna gelmişim!
Bu insan benden kendi ayrılmak istedi daha sonra aglayarak kapılarıma geldi sonra yine bi yalanla hayatımdan cıktı! Tabi ben bunun yalan olduğunu yeni yeni duyuyorum.
Cok kısa anlatmaya calışıyorum ailesi icin yurtdışına gitmesi gerektiğini soyledi ve bu ilişkiyi ağlaya sızlaya bitirdik.
Aylarca onun icin dua ettim Allahım o bunu yapmak zorunda sen onu mutlu et istemediği bi hayatı yaşıcak sen ona guc ver diye.
Ama kim icin ne icinmiş?
kasım 3 te bana bunu soyledi ve ocak ayında arkadaşımdan telefon geldi bi kızla el ele kol kola oturuyomuş!
Direk aklıma bi isim geldi şuphelendiğim kızın resmini yolladım bu mu diye? ve evet dogru tahmin.
Kız bizim ilişkimizi bilen iş arkadaşı. İşe başladıgından beri kızda beni rahatsız eden bişey vardı ama Allah biliyo ya hic kondurmadım cunku bu zamana kadar bana en ufak bi yanlışı olmamıştı.Hatta bazen gelip x şu parfumu kullanıyo sanada alalım ,x e sordum şurdan bi ayakkabı almış sanada alalım dedi aslında o herşeyi acıkca belli etmiş ben anlayamamışım.
İşin ozu aylarca ben onun mutluluğu icin dua ettim ,arkadasından tek kotu soz etmedim ettirmedim ama o bni boş yere ağlatmaktan hic cekinmedi.ADAM gibi karşıma gecip bitsin diyemedi benim karşıma gelip ağladıgı zamanlar gidip o kızla buluştu.Bunların hepsiini tek tek duyuyorum. Şuan anlatmadığım cok detay var ama kafamı toparlayıp kelimelere dokemiyorum .
En son ne olduda bunları yazıyorum. Aylardır arkadaşlarıyla goruşmuyordu dun biriyle buluşmuş X ulkeye gitmemek icin babasını ikna ettigini şu an ilişki yaşadıgı kızla ciddi olduğunu ve bi seneye belki EVLENCEKLERİNİ soylemiş.
Benim bu insana 3 yıl boyunca tek yanlışım olmadı askere gitti bekledim (buraya uye olmama sebepte onun askerliğidir) iş arama surecinde destek oldum ,ailesiyle arası bozuldu yanında oldum yeri geldi parası olmadı beraber yaptık bişeyleri.
Ama şimdi senden başka biriyle bırak evliliği elini tutmayı duşunemem diyen insan başkasıyla evlilik hayalleri kuruyo.
Benden adam gibi ayrılsaydı yine ben ona ah etmezdim ama oyle salak hissediyorum ki kendimi ben onun mutlulugu icin dualar ettim aylarca onu bekledim her anında yanında oldum ama o başkasını garantilediği an beni sildi hayatından.Ve o kızda beni biliyodu ikiside birbirinden pislikmiş.
Şuan cok yarım yamalak anlattım herşeyi cevremdeki herkes onun arkadaşları dahil benim ona cok emegimin gectiğini yanlışım olmadıgını ve hakettiğini bulucagını soyluyor.
Ama canım cok yanıyo bu cok agır gelmeye başladı artık sizden duymak istediğim varmı boyle bi duydugunuz canımı sebepsiz yakmasının bedelini oder mi

ben yinede onun kadar kotu olamıyorum Allah ailesine sağlıgına bi zarar vermesin ama o kızla mutlu olamasın vicdanı beynini kalbini kemirsin tek bir gun rahat uyuyamasın istiyorum .
Dertler paylaştıkca azalırmış sizden beni teselli etmeniizi degil sadece icinizden gecenleri ve şahit olduklarınızı anlatmanıızı istiyorum. Şimdiden teşekkurler..