kurtajdan sonra ..
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- kurtajdan sonra ..
-
23-09-2022, 22:07:18merhabalar hocam.. cok sıkıntılı bir donemdeyim yardımcı olursanız cok sevinirim.. ekim ayında cocuk sahibi olmaya karar verdik doktorlardan gerekli kontrollerden sonra folik asit kullanıp hemen ilk ayda hamile kaldım. Ama gelişimi duzgun olmadığı icin yani değerler iki katına cıkmadığı icin 30aralıkta gebelik sonlandırıldı. kurtajdan sonra ilk ay tam 30. gun adet oldum .. 40. gunden sonra korunmayı bıraktım.. tekrar folik asit kullanmaya başladım ve adet olmamaya başladım doktora gidiyorum bir umut hamilemiyim acaba sorusu ile her seferinde adet sokturucu ile donuyorum.. 2 ay once artık doktor klomen tedavisine başladı catlatma iğnesi vuruldum 1 yumurtam buyumuştu tutmadı .. artık kendi haline bırakacam dedim ve adet olduktan 10 gun sonra tekrar adet olunca panik olup soluğu ozel hastanede aldım doktor pko olduğumu soyledi ve inofolic combi verdi 3 ay kullanmamı soyledi .. kurtajdan sonra dengemin bu kadar değişmesini anlamıyorum bunlar normal mi = yardımcı olursanız sevinirimmm...