Merhabalar konuyu kısa tutmaya calışcam. Bir arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır dolaylı yollardan tanıdım aynı mahalleden. Cok iyi cok saf bi kızdı annesigil evlenmesi icin zorluyorlardı hep yanında olmaya calıştım. Neyse bu evlendi bir yıl olacak bana baya soğuk davranışları olmaya başladı. Dun dayanamadım soyledim. Bana attığı msj şu; ben seni yakın arkadaş olarak goremiyorum size geldiğim de bana gel markete gidelim evde şu yok bu yok diyosun. Gecen carşıya gittik işlerini hallettin benimle hep işlerini halletme peşindesin.. Şok oldum.. Carşıya ben gidiyordum sen bende geleyim dedin geldin ben her zaman carşıya cıkamıyorum cıkmışken işlerimi hallettim. Bize geldiğinde markete gitme sebebimiz de birlikte yiyip icmek zaten sana daha iyi hizmet edebilmek icin senin sevdiğin şeyleri alabilmek icin markete gidiyoruz dedim. Yani kısacası bu kız iki kere markete gittik diye onu kullandığımı duşunuyor sanırım ama sorun şu ki kendi cebinden para cıkmıyor sadece benimle markete gelmiş oluyor. Ben aylarca markete gitmek icin sanki onu bekliyorum Kendisi bekarken herşeyimi ona ve kardeşleriyle paylaştım elbise kıyafet ayakkabı makyaj.. bi gun bile beni kullandığını duşunmedim. Bu insanlar neden boyle anlamış değilim. Sizce bu kız haklı mı? Yani markete gittik diye ne olabilir ki? Teşekkurler