Herkese merhaba sizlere birşey sormak istiyorum daha once bu sureclerden gecen var mı ? 10 yaşında yeğenim var bir gece sırtında ağrı oluştu, yan taraftan kalcası şişti cocuk yamuk duruyordu, hemen acile gittik film cekildi,acilde doktor baktı skolyoz denildi , başka bir doktora yonlendirildi baktığında evet gozlede belli oluyor skolyoz var dedi doktor emar istedi cektirdik, emar sonucu cıkana kadar cocuğun ağrısı gitti, yamukluk kayboldu, sonucu almaya gittiğimizde skolyoz yok dedi doktor omurilik kemiğinin icinde 2 tane leke goruyorum dedi keşke sadece skolyoz olsaydı diye konuştu tabi biz yıkıldık devlet hastanesinde bu şekilde konuştu doktoru , ilaclı emar istedi , ozelde bir doktora gittik filmlere ve emar sonucuna baktı hafif skolyozu var dedi ama omurilik kemiğinde tumor var yada yok diyemem dedi, bunun ne olduğunu bize sadece ilaclı emar gostericek dedi , ilaclı emar cekildi doktor sonucuna baktı hemotolojinin gormesi gerekiyor dedi Edirne araştırma hastanesine sevk edildik oradada ilaclı film cekildi 2 tane omurilik tumoru var dediler , Omurilik kemiğine ciddi hasar vermiş tumorler duşerse felc kalır denildi ,celik korse verdiler, cocuk bir hafta hastanede yattı turlu testler yapıldı biyopsi sonucu alındı iyi veya kotu huylu mu diye bakılması icin, omurilik kemiğinde olduğu icin ameliyatta olmuyormuş kemoterapi tedavisi gorucekti ,cok şukur biyopsi sonucunda kotu hicbir şey cıkmadı , enfeksiyon cıkmış bilemiyorum bize bu surecte hep soruldu cocuk duşme yada carpma yasadimi diye hayir demiş anne ve babası cunku unuttuk bu cocuk 6 7 ay once bir yada bir bucuk metre yukseklikten sırt ustu duştu doktorada soyledik şimdi onun uzerinde duruyoruz dedi ama biyopsi sonucunda kotu hicbir bulguya rastlanmadığı halde cocukta bu var diyemiyorlar buyuk ihtimal ortopediye yonlendirilceksiniz denildi ama yonlendirme olmadı, şimdide sintigrafi cekilmesi gerekiyormus korkuyoruz yani 3 aydır bir sonuca bağlamadi bize biyopsi sonucuyla kesin taniyi koyucaz demistiler biyopside cıkmayan kotu bir hastalık sintigrafide cıkar mı lutfen dua edin kotu bir rahatsızlık cıkmasın