Son bi kac yıldır, bir şey elde edemeden calışıyorum. Bulunduğum yerde arkadaşım yok, erkek arkadaşım yok, ailemde burada değil. Bi Amerikan firmasında, tamamı US saat diliminde olan bir ekipte staj yapıyorum ve akşam o yuzden (birazda kendimi gosterip normal bir pozisyon kapabilmek icin kendimi gosterme amacı ile) onların gununun başlamasından sonrada birkac saat durup calışıyorum. Dolayısı ile bir şekilde kendi kendime bile sosyalleşip yeni insanlar ile tanışmak icin caba harcayabilecek bir durumda değilim.

Yanlızlık, cok calışmak ama kazanmamak, aile ozlemi, bi arkadaşa muhtac olmak gibi şeyler artık zor gelmeye başladı. Ve son 3 aydır sadece inişte olan bir ruhsal durumum var. Cok fazla alkol tuketmeye başladım. 3 aydır her akşam 2-3 şişe şarap iciyorum. Başta amaaan zaten evde yalnızım, işte bitti kendi kendime sarhoş olup eğleneyim modundaydım. Eğleniyordum. Ama aradan zaman gectikce sigarayı canımın istemesi gibi, şarabı da gunun belli saatlerinde başlayarak şiddetli bir şekilde istemeye başladım. Arada sadece 2 yada 3 gun olmuştur boş gectiğim.
Bi şekilde kontrol edememeye başladım. Ve daha da kotusu, elbette ki bazı sarhoş gunlerimde ne yaptığımı cok bilmiyorum Bi date ım vardı, bi kac hafta once bi sarhoş anımda mesajla oyle saydırarak ayrıldım ki. O kadar abarttıgım icin sonra gunlerce cok utandım... Bazen arkadaşlarımı da arayıp bazı şeyleri fazlaca egzajere edere kağlıyıp konuşuyorum. (bi sure sonra onlar alıştı artık ciddiye almaktansa gulmeye falan başlıyorlar telde), bazen alakasız cok nadir konuştuğum kişileri (orneğin eski bir iş arkadaşımı, yılda 1 konuştuğum biri falan) arıyorum ve duygusal duygusal konuşuyorum.. ama dun bir kac akrabama birşeyler yazdım, (annem cok kotu durumda cok yalnız arayın onu) falan gibi. Utancımdan sabahtan beri yataktan kalkmıyorum ve telefonu elime alamıyorum. Ayyyy deliricem tum bunları duşundukce

Benim bundan ve bu ruh halinden kurtulmam gerek. ama nasıl?