Merhaba arkadaslar.
6 senelik evliyim ve iki cocuğum var esimin ailesiyle baştan sıkıntılarımız oldu yabancıyım DİE istemediler ilk sora eşimle vazgecemediğimiz icin evlendik şuan cok mutlu huzurlu bi yuvamız var cok şukur.

Bundan 3 sene once kaynim kaynanamin akrabasıyla sozlendi bu arada gorucu usulu oldu ve 5 ay nişanlı kaldılar o surecte kavga cok ettiler kaynanam gorucem kıza havada ucuşan kufurler iftiralar attılar o surecte eltim sadece benimle ve nişanlısıyla muhatap oldu duğune yakın baristilar hersey yolunda giderken eltim birden kendini onlara yonlendirdi ve arasına benimle mesafe koydu ki nisanlisiyla her kavga ettiğinde Nişan aticam demesine rağmen o kararından vazgecirmisimdir.
Neyse duğun oldu aradan aylar gecti bu konular gene acılmaya başlandığında gorumcem ve kaynanam sen hata ettin ona guvenmekle surekli nisanimi attırmaya calışıyor aklıma giriyor demiş yani ben diormusum yani ve daha neler neler.

Kaynanam gorumcem eltim şuan araları cok iyi surekli hediyelesiyolar sacma sapan watsap durumlar atıp laf sokmaya calışıyorlar bunu nerden anlıyorum ben duruma bakar bakmaz hemen kaldırıyorlar ama ben sadece iyi vaya kotu bisi olursa arayıp sorarım onun haricinde muhatap olmuyorum fazla acıkcası bunları yapmaları benim zoruma normal durumda gitmez ama o kadar birbirlerine dedikleri kufurler iftiralar kavgalar olmasına rağmen nasıl bu kadar iyi ve iki yuzlu olabiliyorlar aklım almıyor ve zoruma gidiyor bu durumda sizce napmaliyim sizce yada siz olsanız napardiniz...