1.5 yıllık evliyim be 2 aylık hamileyim. Eşimle gorucu usulu ve 3 ay icerisinde evlendik. Eşimin ailesi baya geniş ve herkesle icli dışlılar. Oz ve uveyleri var. Ben uveyleriyle iletişim halinde olmak istemiyorum. Aile yapısı olarak dengim olan sadece iki tane oz amcası gelinleri var. Ve akrabaların kargaşası, kimlerden kız isteyip istemediği,dengim olup olmaması beni cok etkiliyor. Cunku gercekten kalabalık ve tabiri caizse pasaklılar. Ama kaynanam herkesle muhatap ediyor beni. Ve ben eşime her durumu izah edemiyorum. Ailem beni verdiklerine pişman. Sonradan aileyi tanıdıkları icin. Ama tesellileri eşimin bana ve kendilerine karşı saygılı oluşu. Kaynanamın ailesi bile dengim değil ve cok farklılar. Ve son zamanlarda onunla sıkıntılar yaşıyorum. Ailemin de beni etkilemesi ayrı bir sıkıntı yaratıyor. Mutluyum ama mutsuzum. Denklik meselesi bizde onemli bir şey. Dengim olmayan cok insanın icinde kendimi kotu hissediyorum. Aileme ve akrabalarıma karşı kendimi ezik hissettiriyor. aynı şehirdeniz ama kulturumuz uymuyor. Onlar biraz daha giyim ve duşunce konusunda farklı bizden.