Merhabalar herkese direk konuya dalmak istiyorum cumartesi gununden beri eşimle kucuk sebeblerden tartışıp buyutup tabir caizse birbirimizi yiyoruz. Berbere randevu almış daha onceden soylemişti aldığını ben de tamam demiştim, fakat o gun geldiğinde benim ciddi derecede gunlerdir suren bir goz ağrım vardı ve o gun cok arttı kucuk bebeğim var ve bebeği olanlar bilir dinlenmek icin fırsat kolluyoruz.ben bir de .ben gitmeyeceğini duşunurken bi Anda mutfağa gelip berber 5. 30 yerine 5 de gel diyor dedi, bunu duyar duymaz kan beynime sıcradı ben bu haldeyken nasıl berbere gitmeyi duşunursun dedim ve tartışma oradan başladı ve buyudu normalde asla kufur eden biri değilim ama son 2 tartışmada ağzımdan kufur cıkıyor kufur ettiğim icin de haklıyken haksız duruma duşuyorum. Neyse tam konuşup anlaştık derken dun de gece maaşını almış hesap yapıyorduk sana da para vereyim dedi (ben işi bıraktım cocuğumu kendim buyutmek istediğim icin) neyse benim cuzdanımı actı koşeye 10 tl koymuştum boyle boyle biriktiririm dedim kendimce babalar gunune kadar istediğim hediyeyi alacaktım onu gordu sana vereceğim paranın ustune eklersin onu dedi nasıl yani dedim aşırı şaşırdım sen de kalacak zaten onu da ekle dedim dedi, ben de 10 tl ondan ne istiyorsun dedim haa bir de onu da cuzdanının diğer yerine koy diyor sanane dedim ben oraya koyduysam var bir sebebi ne karışıyorsun dedim ayrı gayrımız var diyor bununla onun ne alakası var benim senden ayrı bi 10 tl olamayacak mı ben calışmıyprum diye bunu yapamazsın diyorum ben kendi kendime bağırıyorum adam kalkıp gidiyor geleceksin buraya dedim ben peşinden gittim koluna vurdum umursamaz davranıp bir de surekli sacmalama deyince dinle beni, anla ben calışmıyorum zoruma gidiyor diyorum ben oyle duşunmedim dedi yurudu gitti ben vurdum diye kufur ettim diye yine ben suclu oldum şimdi sabah kalktı işe gitti kustuk konuşmuyoruz akşam da gec gelecem ben artık duşunecem yazmış ben de istersen hic gelme dedim. Kucucuk bebeğim var nasıl olacak nereye gidecez hic bilmiyorum