Merhaba herkese,
5 yıllık evliliğim, 3.5 yaşında da oğlum var. Eşimi cok seviyorum sevgimden bir şey eksilmedi ama cok mutsuzum. Cok zor biri bana gore, hicbir şey soylemeye gelmez, cok gururludur.

Zamanında haklı sebeplerden onu kıskandığım icin kendisini eve kapattı, hicbir şey yapmak istemiyor. Ayrı ayrı arkadaşlarımız var ama ailecek goruştuğumuz birileri yok. Dışarı cıkacaksak surekli onun iş arkadaşlarıyla ve eşleriyle cıkıyoruz. Ailecek goruşebileceğimiz arkadaşlarla da maddi olarak anlaşamadığımız icin gidemiyoruz bir yerlere, ya da gitsek bile herkes hep bizden bekliyor diye rahatsız oluyorum ben bunun surekliliğinden ve yine evdeyiz.

Ben eşimden daha cok vakit ayırıyorum kendime mesela, o da sadece spora gidiyorum haftada bir iki, ona sen de gel ya da başka yere git diyorum (hatta eski sevgilisinin olduğu yere bile git diyorum gitmiyor). Arada erkek arkadaşlarıyla yemeğe gidiyor.
Derdiniz dışarı cıkmak mı demeyin ama imkanımız var evdeyiz surekli. Oğlumuz icin parka, avmye gidiyoruz. Eve geldiğimde hep muhabbet kurmaya calışan benim, işinden dolayı da surekli gergin. Konuşmaya calışsam surekli ilgi bekliyorsun diyor, e kocamdan beklemem normal değil mi elin adamından mı bekleyeyim deyince de sinirleniyor.
Madem mutsuzsun boyle olmaktan bir yerlere gidelim ikimiz ya da oğlumuzla diyorum, soyleme tarzım yanlışmış o benim organizatorummuymuş. Başkalarını gezdirmeyi pek sever ama.
Bu arada ben evde de otururum benim icin hic farketmez ama evde de pek konuşmuyoruz, beni bu hale sen getirdin kısıtlayarak diyor. Kıskanc biriyim kabul ama asla gun icinde rahatsız etmem, aramam sormam oyle mıcmıc mesaj atsın diye de beklemem, nerdesin diye yoklamam, kıskanclık nedenlerim gecmişte hep ona ilgisi olan kadınlar ve eski sevgilileri vs ile ilgiliydi.
İlişkimizi kurtaramıyorum, cok zor biri gercekten, konuşmakla da olmuyor. 3.5 yaşında cocukla da boşanırsam hem iş hem full ilgilenmek, ev vs kafayı yerim gibi geliyor, işim yoğun bir iş, evden de calışmam gerekiyor yeri geldiğinde, ailemle de yaşayamam onlarla da yaşamak zor mudahale ederler onlarla yaşarsam. Off bilmiyorum bazen kestirip atasım geliyor, ama o gucu de bulamıyorum. Ya ilerde başkasıyla olursa diye bile duşunuyorum. Boyle bir ilişkide ne yapardınız? Başkasına gelince guleryuz, adam bana gelince boyle, bu değersizlikten bıktım. Ya ben eşimle oturup iki sohbet etmek istiyorum o bile yok.