Yaklaşık 2 ay sonra duğunum var nişanlım ailesiyle goruşmuyo doğal olarak ben ve ailemde . Duğune gelirler mi bilmiyorum .
Nişanlım ev aldı icini yaptırdı ve bana nişanda takılcak iki bilezik kolye saat gibi şeyler taktı .
Ben oturma takımını aldım onu oduyorum bitti sayılır aynı zamanda kına salonunu oduycem bilezik takcam kendime ve nişanlımın kredi kartından ceyizlerimi aldım onları oduycem .
Duğunden sonra başka yerde yaşıycağım icin şuanki işimden cıkcam işsiz olcam yani .
Benim abimle ortak aldıgımız arabayı sattıktan sonra 30 binlira bi birikimim oldu ona da gittim bilezik aldım geriye kalanları da duğunde takılan altınlarla oderim diye duşundum .
Ama annem duğunde takılan altınları vermeyeceğini soyluyo bizim adetimizde aileler alır ama duğunu de aileler yapar .
Şimdi ben kendi duğunumu kendim yapıp bide altınları alamıycam nişanlımın akrabaları gelirmi bilmiyorum ne takılır onuda bilemiyorum ama onunkiler bize kalcak . Annem mırın kırın ediyo az takılırsa vermem gittin 30 binlirana bilezik aldın kim dedi sana 30 gram tak diye ( o bileziği duğune kadar yatirim olsun param car cur olmasın diye almıştım )
Sizlerde altınlar kime kaldı . Bende anneme altınların bir gramına dokunmuycam kendi cevremin taktıklarını alırım onun dışında yarın bi gun abimin duğunu olurda bi altın bile verirsen hakkım helal değil obur dunyada karşılaşırız dedim . Cok kızdım hic bi faydaları yok ve 15 bin lira kadar borcla kalcam