Biraz uzun olabilir kusura bakmayin icimi dokup bir fikir almaya ihtiyacim var. Ve konuyu doğru yere mi actım emin değilim ilk kez kullanıyorum bu siteyi.
Yks ye hazırlanıyorum. Mezunum. Lisede cok iyi bir oğrenciydim hedeflerim cok yuksekti ama gecen sene sınava hazırlanırken ozel Hayatım da bazı sorunlar yaşadım ve cok ağır bir depresyon gecirdim. O donemde derslerle tum alakam kesildi. Sinava girdim ama hicbir beklentim yoktu zaten ve mezuna kaldım.
2 senedir anksiyete ve depresyon tedavisi goruyorum. Depresyonu atlatabildim şu an o konuda daha iyiyim ama anksiyete beni mahvediyor. Sınav zamanı yaklaştıkca krizler daha sık ve daha şiddetli olmaya başladı. Sık sık terapistine goruşuyorum goruşmelerden sonraki bir kac gun daha iyi oluyorum ama sonra yine kotuleşmeye başlıyorum. Bu kadar dersin sınavın arasında da surekli gidemiyorum haliyle.
Bu seneki calismalarim bu son bir aya kadar istediğim gibi gidiyordu aslında netlerim cok guzeldi hedefime yakındım ama sınav zamanı yaklaştıkca stresim artmaya ve netlerim duşmeye başladı. Daha doğrusu netlerimde dalgalanmalar olmaya başladı bir sınav cok iyi geciyor bir sınav cok kotu. Hangisini baz almam gerektiğini bilemiyorum.
Siz boyle bir sey yasadınız mi hic nasil toparlandiniz şu an başka birinin tecrubelerine cok ihtiyacım var