Kızlar selam
Dert mi bilmiyorum ama bana dert oldu.
Eşimle severek yani anlaşarak 2 yıl once evlendik aramızda 6 yaş var buyuk benden. 37 yaşındayım o da 43 -44 işte . Neyse genel olarak anlaşırız iyiyiz yani şukur adamın bir sorunu yok benmde oyle. Elinden geldikce yardım eder calışır cabalar . Oyle ihanet vs durumu da yok . Yani genel olarak cok şukur iyiyiz .. Tek sorun Eşimin ailesi ile ilgili bir durum olduğunda aşırı ısrar etmesi. Kardeşinin bir şeye ihtiyacımı var mesela kendi arar beni aramamı ister ya da kardeşi beni mi Aradı bende geri aradım diyelim ulaşamadım allahım 30 kere sorar ara olur mu aradın mı vs vs . Annesi ile de Oyle . Tamam ailesine duşkun de bu kadarı fazla geliyor ve beni rahatsız etmeye başladı bu. Tamam duşunmesi guzelde bunaltacak kadar değil. Benle ilgili bir şey olduğunda tamam diyip bırakıyor ama . Defalarca konuştum guzel guzel ama nafile huyu boyle vazgecmez. Tamam diyipte geciştiremiyorum aslında oyle olmak lazım . Cok konuşunca da şikayet eden biri olarak gozukmek istemiyorum. Nasıl davranacağımı da bilmiyorum yani ailesine duşkun olsun duşunsun ama bağımlı olmak sacma daha 2 ay once halasının oğlu boşandı bu aile duşkunluğu yuzunden 5 yıllık ilişkisi bitti onu da soyluyorum.