Olayı cok kısa tutmaya calışıcağım umarım okursunuz

3 ay once askerde olan bir cocukla tanıştım arkadaşımın arkadaşıydı.daha konuştuğumuz ilk gecede 4 saat telefonda konuştuk ve ben ona onu bekleyeceğimi soyledim.cok yakışıklı bir cocuk ve yakışıklılığının farkında olan bir insan.

Aslında uc aydır her şey yolunda tek bir sorun var.
1 ay oncesine kadar tuşlu telefonu vardı o yuzden cok konuşamıyorduk, benim icin sıkıntı değildi bu durum oldukca anlayışlıydım.

Sonra normal telefonu geldi ve ben sıkıntının tuşlu telefonda değil de onda olduğunu anladım.asla gunumun nasıl gectiğini sormuyor,dışarı cıkınca merak etmiyor,beni tanımaya calışmıyor,benim hakkımda bir soru sormuyor.eskiden derdimi anlatırdım ailemle bir sıkıntı yaşadım mesela birazcık teselli gormek istersiniz iki guzel kelime mesajarı gormezden geliyor başka bir şey soyluyorum kendim hakkımda iyi guzel diyor konuyu değiştiriyor ya da

Onu gormek icin gunubirlik 10 saat yol gittim yakın bir zamamda yine gidicem gibi gozukuyor yan yanayken nasıl olur bilmiyorum ama sorunun askerlik olmadığını biliyorum cunku instagramda canlı yayın acıyor post atıyor gun icinde cok boş zamanı var.

Beni sevdiğini duşunuyorum.guzel şeyler soyluyor ama bazen bunlar sadece lafmış gibime geliyor.gelince şunu yapıcaz bunu yapıcaz gibi surekli konuşuyoruz.mesela dun senin yanında değilim buradayım diye psikolojim bozuluyor gibisinden konuştu.

onu bu durumu soyleyince sanki olayı ilgisizlik olarak algılıyor ama olay ilgisizlik değil biraz bilerek salağa yattığını duşunuyorum.bunun benim icin bir ihtiyac olduğunu belirttim.

eski sevgilim ben gece kendimi kotu hissettiğimde gece 3 bile olsa aramamı isterdi ve ben arardım beni sakinleştirirdi o yuzden cok sevmiştim onu şimdi bana kotu bir şey hissetsem belki hic takmıcak biri var karşımda
ve bundan dolayı uzaklaşıyorum ondan ama aynı zamanda sevdiğim icin ne yapmam gerektiği konusunda cok kafam karışıyor.

kendimi ilişki icerisinde yalnız hissediyorum.soyleyeceklerimim ve duygularımın bir değeri yokmuş gibi hissediyorum.