kızlar bundan bir onceki konumu bilenler biliyor. 6-7 saatlik aramızda mesafe olan illerde olduğumuz bir ilişki icerisindeyim.
henuz daha hic goruşmedik. gecen ki konumda goruştuğum kişinin ben illaki goruşelim diye ısrar edince sen gel goruşelim dediğini ve buna ilişkin yorumlarınızı sormuştum.
kızlar o konuya cok şey yazmışsınız da. o akşam ona ben mesaj atmıştım ilişkinin bu şekilde yurumeyeceğini bana değer vermediğini falan o da onun uzerine zaten beni aradı saatlerce konuştuk o yuzden zaten ne siteye girebildim ne de cevap yazabildim. zaten aşırı yoğun bir iletişim var aramızda.
ancak şoyle ki , o gece ben de dedimki bu konuyu sonsuza kadar ben kapatıyorum. daha da goruşelim demeyeceğim dedim
ama oyle olmuyor işte hic goruşmediğin adamla iletişim bir yerde tıkanıyor. o elektriği henuz almamışsın. canım falan derken bile sanki yapmacık geliyor.
sonucta dun gece yine yoğun bir iletişim halindeyken bu sefer kendi daha goruşmedik bile goruşsek bile bir daha tekrar ne zaman goruşeceğiz, falan dedi. ben de dedim ki bir kere goruşelim belki frekanslarımız yanyana gelince uyuşmayacak bir daha goruşmek istemicez, belki de omur boyu ayrılamayacağız. bir deneriz bir kere dedim. bu sefer o hala ısrarla ama istediğimiz zaman birbirimizi goremeyeceğiz. cok zor bir ilişki olacak bundan korkuyorum falan dedi. ben de lutfen bahane değil care uret dedim. o da elimden bu geliyor dedi. birimiz uzayda yaşamıyor dedim. ama ne dediysem negatif duşunmeye meyilli.
kızlar uzak mesafe ilişkisi yaşayanlardan oneri istiyorum. ilk goruşmeniz ne kadar sure sonra oldu. ve ne sıklıkla goruşuyordunuz. ve aşırı zor oluyormuydu? hep bir taraf mı gidiyordu. tecrubesi olanlardan fikir istiyorum.