Konu gectigimiz aylarda acilmis, ancak okudugum herseyin altinda " o artik oyle olmuyor " gibi ifadeler var... Bir arkadas maddeler halinde en son haliyle spamin nasil yapildigini anlatabilir mi ? (Yanlis anlasilmasin, kimseye ozel taktiklerinizi anlatir misiniz demiyorum , kac kanal acayim, hangi kategori calisayim ya da kac video yukleyeyim diye de sormuyorum... )

ornegin : ( asagidaki maddeler yanlis olabilir, ornek amacli yazdim )

1 - Kanal aciyoruz
2 - 3cx ya da gercek telefonla onayliyoruz
3 - videolari yukluyoruz
4 - bi sure sonra kontrol edip telif ve eslesenleri siliyoruz
5 - bir sorun oldugunda G+ baglantisini kesiyoruz...
6 - En son adsense bagliyoruz

Spamdan anlayan bir arkadas bu sekilde yazabilir mi ? ben ve benim gibi yeni olan bir cok arkadasin oldukca isine yarayacagini dusunuyorum...

- - - - - - - - - - - - - - - - -
@karadeli diyor ki ;

Bu arada spam bitmez !

Onaylı kanalları alıyorsun ya da kendin farklı ip ve temiz cerezden kanal acıyorsun. Orneğin, 10 Kanalla işe başladığını duşunelim.

- Kanalları aldın ya da actın.
- Her kanal icin bir kategori belirleyip, kanala cekeceğimiz videoları / kanalları not alıyoruz.
- Her kanala girip, Kanal ismini, atılacak kategoriye gore duzenliyoruz, Kanallarımızı "Ana Kanal" olduğu icin, Şahıs ismi girilmesi istenecek ama siz buraya kategoriye uygun birşeyler yazabilirsiniz. Orneğin kategoriniz " Arabalar ". İsim olarak, Speedy Cars yazmayı deneyin, olmazsa bunun gibi farklı şeyler, size kalmış artık orası, yaratıcılığınızı konuşturun.
- İsminden sonra G+ sayfasına bikac birşey yazın, Youtube kısmına gecin, İnternetten guzel bir Profil fotoğrafı ayarlayın Kategoriye uygun, Kapak fotoğrafı yapmak zaman alır, hazır albumlerden uygun bi de foto ayarlayın Kapak icin. Kapak fotoğrafı cok onemli, kesinlikle birşey olsun, boş gostermeyin orayı. Hazır birsuru var zaten secin birini en uygun şekilde.
( - Bu arada dejavu yaşadım bu bugunlerde 2. oluyor hala suruyor )
- Profil resmi, kapak fotoğrafı, ayarlandıktan sora, Monetize yani para kazanma ayarlarını yapıyoruz, yani ulkeyi abd para kazanmayı ac v.s, kanal taglarınada bi iki bişe yazsanız olur.
- Para kazanmayı acıp, Adsenseye bağlamıyoruz. O iş en son.
- Kanalın youtube işleri bitti, gecelim bi soraki aşamaya, ( Ben kendi kullandıgım Videoyap botundan ornek vericem, siz kendi botunuza gore yaparsınız artık spamınızı.) Kanalımızı Botumuza kaydediyoruz. Bundan sonra video atma aşaması.
- Onceden kanal icin belirlediğimiz videoları, sayısı size kalmış, kanala atıyoruz. ( Yeni kanallarda %90 unlem gelmiyor videolara, Birde unlem gec sistemi de var videoyapta, yani 100 video atsanız en kotu 50 60 ı temiz kalır kanalda. )
- Telif, eşleşen, dunya engeli ne varsa siliyoruz, Botta otomatik para kazanma ayarlama, unlem konrol v.s sekmesinden kanalı Her 30 DK da bir kontrol et listesine de ekliyoruz. Boylece kanal başıboş kalmaz surekli kontrol edilir.
- Bunları yaptıktan sonra Adsense'ye bağlamadan ertesi gunu bekliyoruz
- Muhtemelen ertesi gune kadar da bi 10 15 video silinir, unlem, eşleşen v.s den dolayı. Kanaldaki sıkıntılı videoları v.s giderdikten sonra, Adsense'ye bağlayabiliriz. Adsenseye bağladıktan sonra da Videoyap'tan Video ortası reklamları ayarlayın.

Bu şekilde 15 20 adet kanalınz olsa, +20 dk videolardan oluşsa, gunluk ortalama 40 - 50 TL sabit geliriniz olur, biraz da telifsiz risksiz kategori calıştınızmı, işte size Surekli kazanc.

Not: Dediğim adımları 1'er gun arayla uygularsanız daha iyi olur. Şu şekilde: Kanal Acımı 1 Gun, Kanal ayarları, tasarım, para kazanma ayarları v.s 1 Gun, Video Atma temizleme 1 Gun, Adsenseye bağlama 1 Gun.
Gunde 3 kanal acsanız, bir hafta sonunda kanal acmayı bitirseniz, 2. hafta sonunda tertemiz 15 20 kanalınız olmuş olur, Spam bu, bu ne yavaşlık derseniz, Spam bitmez ama Zorlaşabilir, şuan en sağlam spam yontemi bence budur, Sağlam ve Kalıcı

Not: Videoyap'a bir kere kaydettiğiniz kanalınızı video atma işiniz v.s bitse bile Asla silmeyin. Cunku o kanalınızı, bot, her 30 dk da bir kontrol edecek, bi sıkıntı felan varsa direk botta gorunecek. Yani kanal kanal gezmek yerine hergun bikac kere bota, bikac kerede Adsense ye bakarak herşeyi kontrol altında tutmuş olacaksınız.

Dipnot: Bu anlattıklarımı @[email protected] abimiz, zaten anlatmıştı. Konuları okuyanlar bilecektir, Tum konularını okuyanlar zaten şuan boyle yapıyordur Ama oğrendiğimizi oğretmekte boynumuzun borcudur

.................................................. ...
@babs diyor ki ;

Bugun googleden ilk pinim gelme serefi olarak bende 1-2 bisey eklemek istiyorum izninle ustad.

Bir seferde ayni ip ile ayni gun icinde 3 ten fazla kanal ve gmail hesabi acmayin kanallarin toplu askiya alinma sebebi olabilir

Cclear pragrami var pcdeki cerezleri temizliyor onu mutlaka kurun yeni hesap acacaginiz zaman veya hesaba giris yapacaginiz zaman mutlaka cerezleri temizleyip giris yapin.

Biraz sabirli olun hemen abanmayin bir suru kanal acayim iclerini 300-500 video atip hemen kazanma derdine girmeyin temiz is yapin mesela 1kanal acin gerekli ayarlari yapin video atmaya baslayin ve bitmesini bekleyin hemen yeni kanal acip ona video atma dusunceniz olmasin videolarin yuklemesi bittikten sonra eslesen dunya geneli unlem varsa onlari temizleyin 1-2 gun beklesin kanal temizlendikten sonra adsenseye baglayin
ilk 2-3 hafta bisey beklemeyin sonra zaten gunluk kipirdanmalar yaslayacak bi isin inceliklerini cozdukten sonra gunde 2-3 kanal acma durumuna geliyorsunuz

Surekli kazanc icin temiz calisin.

Unutmayin karsinizdakiler cocuk degil birer muhendis bizden cok daha iyi dusunuyorlardir (google calisanlari)

Selametle

.....................................

@brain diyor ki ;

Bende bişey ekleyeyim.Kategori bulmakta zorlanıyordum.Az once aldım kalemi kağıdı hoşlandığım şeylerin ingilizcelerini yazarak arattım ve deftere not ettim.Yarın hepsine uygun kanal acıp video yukleyecem.
Bence sizde alın elinize kalemi kağıdı cunku bende gunlerdir ne atsam diye duşunuyordum.Başlayınca yazmaya birde 20-25 kategori cıktı 10dk da.

.....................................