Merhaba iyi akşamlar şimdi anlatacaklarım benim lise doneminde yaşadığım zorbalıklar herşey uzerine yemin ederim ki bir senaryo değil .Cok Canim yanıyor ve unutamıyorum ders calışmam gerekiyor odaklanamiyorum.Ben 23 yaşındayım liseye başladığımdan beri zorbalığa uğradım 3 yıl boyunca son sene başka bir liseye geciş yaptım cunku dayanamıyordum artık kurtuldum sandım ama kurtulmadim bu seferde dershanede aynı siniftaydik cumartesi pazar gunleri tam bir cehennem gibiydi benim icin .Eski okulumdan bir grup erkek beni herkesin icinde oyle rezil ederdiler ki ama hic cevap veremezdim gozlerim doluyordu nasıl utanıp mahcup oluyordum goz yaşlarımı icime icime akitirdim evede ağlayarak giderdim aileme de anlatmıştım fakat yardımcı olmadılar sizi takmiyorum vs şoyle diyordular gercekten cok sahipsiz kimsesizdim dershane muduru ile defalarca goruştum fakat fayda etmedi yine devam ettiler zorbaliklarina.Şimdi aklıma gelince oyle uzuluyorum ki canım cok ama cok yanıyor kendime cok kızıyorum cok nefret ediyorum neden bu kadar eziktim diye