İyi geceler hanımlar. Bu nisa bebek hakkında ucuncu konum olabilir. Biliyorum, yeri tam olarak burası değil, biliyorum banlanabilirim veya tepki cekebilir bu konuyu ikide bir acmam. İnanın umurumda değil. Bu bebeğe cok uzuluyorum. Yazınca, paylaşınca rahatlıyorum.
Bebeğin son durumu, uyutuluyor hala. Boğazından delik acılacaklarmis, yine ameliyat edeceklermis. Umarım iyileşir, umarım iyi olur ve uzun bir omru olur. Umarım iyi olmayacaksa da cennetine alir Allah, kurtarir bu kucuk canı hastane odalarından, makinalardan.
Bebeğin anneannesi, ben babasi belli olmayan bir cocuğa bakmam demiş. Bebeğin ismi değiştirilmiş.
Anneanne isimli kadınin soylediği bu cumle cok zoruma gitti. Sanki iyi oldu da, sanki normale dondu de, bakması kaldı. Kadındaki nefrete bakın, canavarliga bakın. Bizler burada ne kadar uzuluyoruz ama o kadın orada ben babası belli olmayan bebeğe bakmam diyor. Anası belli, senin kızın!
Bilmiyorum ya. Konuyu actım ama devamında yazar mıyım bilmiyorum. Mune taşıyacaktır buyuk ihtimalle. Dunya cok pis bir yer ya. Elinde olmadan bu pis dunyaya geliyorsun, annen sokağa atıyor, şans eseri bulunuyorsun, yuvaya konuluyorsun, mama kacırıyorlar nefes boruna ve makinalara bağlı bilincsiz aylarca bir yatakta buyuyorsun.
...