Merhabalar herkese cok uzatmadan direk konuya gecmek istiyorum dun yolda bir kopek buldum yaralı perişan haldeydi o halde bırakamadım aldım eve yıkadım doyurdum yaraları icin merhem surdum bu arada cins bir kopek ve yeni doğurmuş memeleri sut dolu uzun zamandır sanırım sokakta cunku kaburgaları sayılacak derecede zayıf iki kez banyo yaptırdım ustunde ki kır ve pislikler anca gitti şimdi tertemiz guzeller guzeli bir kız oldu fakat sorun şurada başlıyor komşularım daha gorur gormez dehşet tepkiler vermeye başladılar sacma sapan cumleler biraz once parkta bir adam mikrop kaparsin opme onu vs diye soylemlerde bulundu. Bende susmadim ağzıma gelen hakaretleri kufurleri sıraladım hem komşularıma hem parkta ki adama fakat ben artık hayvanlar konusunda kendimi savunurken bildiğiniz koyun delisine donuşuyorum tabiri caizse mahalle kadinlarindan beter bir şekilde kavgaya tutusurken buluyorum kendimi yeri geldi karşı komşunun sacına yapıştım yine benzeri bir hayvan konusuydu bana vereceğiniz tavsiye nedir yani ben bu şekilde olmak istemiyorum fakat kopeğin taşması ve ağızlığı olmasına rağmen insanlar bana satasiyorlar icimden bir cingene cıkıyor o an orada sac baş girişen kadar kavga ediyorum sonra kendi halime kendim bile şaşırıyorum Zehra sen boyle bir kız değildin ne oldu sana diyorum lutfen bana bir kac tavsiyede bulunun şimdiden hepinize teşekkur ederim bu arada kızımın resmini de ekleyeyim de gununuz guzel gecsin
Konuyu daha da acayım o halde komsularin beni gorduklerinde verdikleri tepki haram bu apartmana melek girmeyecek şeklinde oldu daha da fazlasını soylediler fakat o an cigirmaktan o kısmını duyamadım tum bunlar karşısında sessiz kalamiyorum yada kibar nazik olamıyorum